ComputerCity lukker i Danmark og udsætter NetOnNet-projekt

ComputerCity lukker og slukker i Danmark. Den sidste butik i Glostrup lukker den 11. maj, og allerede fra i morgen er det slut med at handle online.

ComputerCity lukker i Danmark og udsætter NetOnNet-projekt

Så gik den ikke længere. Endnu en dansk elektronikkæde drejer nøglen om efter 25 år. I sidste år var det Fona, og nu er det ComputerCity, der endegyldigt lukker og slukker som konsekvens af den tætte konkurrence på markedet for forbrugerelektronik. Det oplyser elektronikkæden på sin hjemmeside.

Det betyder, at den sidste ComputerCity-butik i Glostrup lukker den 11. maj 2017, og at det allerede er sidste mulighed for at købe produkter på ComputerCitys webshop i morgen den 21. april 2017.

Læs også: ComputerCity lukker 9 varehuse og bliver til NetOnNet

Har du for nyligt købt varer hos ComputerCity, har du fortsat 14 dages returret fra den dag, du modtager varerne. ComputerCity-kort vil fortsat blive varetaget af Resurs Bank, og gavekort til ComputerCity kan fortsat benyttes frem til henholdsvis 21. april på webshoppen og 11. maj i butikken i Glostrup.

Har du spørgsmål i forbindelse med ComputerCitys exit i Danmark, kan du ringe på 70 15 80 00. Frem til den 28. juli 2017 vil ComputerCitys kundeservice også være at finde på adressen Hovedvejen 11, 2600 Glostrup i tidsrummet 9-17 på hverdage, hvor du også kan få hjælp.

Planer om NetOnNet-lagershop udsat

Tilbage i september måned meddelte ComputerCity, at 9 varehuse i Danmark blev lukket, hvor butikken i Glostrup var den eneste, der blev holdt kørende. Samtidig blev det offentliggjort, at netop Glostrup-butikken skulle omdannes til en såkaldt NetOnNet-lagershop. Det er et svensk koncept, hvor du bestiller dine varer på nettet, som straks kan afhentes i NetOnNet-lagershoppen. Her er ingen produkter til udstilling – det er blot en, ja, lagershop.

Læs også: Elgiganten opkøber og overtager Fona

Dette projekt er dog nu blevet udsat, meddeler ComputerCity. Det er fortsat planen at introducere NetOnNet-konceptet i Danmark, men det bliver senere end først antaget, da det har været mere omfattende og tidskrævende end først beregnet at ombygge ejendommen. Det er endnu uvist, hvornår konceptet så står klar i Danmark.