CRM på mobilen, bliv mere effektiv på farten

Diverse salgsværktøjer som apps gør det nu lettere at tage kontoret med på farten eller arbejde hjemmefra

CRM på mobilen, bliv mere effektiv på farten

Uanset, hvad virksomheden sælger, så er det vigtigt at have styr på sine kunderelationer. For god kundepleje er som regel noget, der kommer igen på bundlinjen. Her er nogle smarte apps til salg og CRM, der letter livet og motiverer medarbejdere til at være effektive på farten.

Kontor, hvor det passer dig 


Hjemmearbejde er ved at blive afløst af work-anywhere kulturen, der giver medarbejdere frihed til at udføre deres arbejde, uanset hvor de befinder sig. De digitale løsninger betyder, at det ikke længere er nødvendigt at sidde i et endeløst og uinspirerede kontorlandskab for at løse sine opgaver. I stedet, kan man tage kontoret med i lommen og udføre sit arbejde, hvor man nu har lyst.  

Apps, der giver overblik over kunderelationer

Der findes i en lang række apps, der kan gøre livet lettere for den travle salgsmedarbejder. Her kan et Customer Relationship Management eller CRM-system – online eller som app – gøre det meget lettere for medarbejderne at overskue deres historik og aftaler med hver enkelt kunde. CRM apps findes både til Android og til iOS, så man kan altså holde styr på kunderne, uanset hvilken mobilplatform man bruger.

Læs også: Test af bluetooth headset til topkarakter

Diverse salgsværktøjer som apps gør det nu lettere at tage kontoret med på farten eller arbejde hjemmefra

Den dansk-udviklede app, Plecto, har til formål at motivere sælgeren ved at give medarbejderen løbende adgang til sine egne statistikker og salg. Samtidig går der besked til resten af salgsafdelingen, hver gang en sælger laver et salg. Plecto findes som software til computeren, men der findes også en Plecto app til Android og en Plecto app til iOS. Systemet kan integreres med en lang række salgsværkstøjer som Salesforce, Podio eller Microsoft Dynamics. Så her kan medarbejderne altså også blive motiveret selv om man er langt væk fra kontoret.   

Office programmer til alle platforme

Selv om det meste handler om tal, så skal der stadig skrives undervejs. Her er apps til Windows Office en god løsning. Programmet findes til alle de mest brugte platforme som iOS, Android og Windows, og kommer til både mobil og tablet. Det gør det nemt at oprette og redigere dokumenter på farten.

Læs også testen af Honor 8, det friske alternativ