Det populære Swype-keyboard udgår

En af de foretrukne tastatur-alternativer til smartphonen bliver ikke længere supportet.

Det populære Swype-keyboard udgår

Ønsker du et tastatur med flere features end det, der følger med din smartphone, har det alternative keyboard Swype længe været en af favoritterne.

Keyboardet, som i dag er at finde på over en halv milliard smartphones derude, vil dog ikke længere bliver supportet i fremtiden, oplyser Nuance Communications som er selskabet bag det alternative tastatur.

Se også:  LG Rolly: et usædvanlig smart Bluetooth keyboard

App’en bliver nu trukket fra Apples app store, men vi forsat leve i nogen tid på Googles Play butik. Bemærk, at app’en fremover ikke vil blive opdateret eller vedligeholdt.

Swype-keyboardet er i dag at finde på mange Huawei-smartphones, hvor det i dag er standard på de fleste af selskabets mobiltelefoner. Hvorvidt Huawei fremover selv vil stå for support og udvikling af tastaturet, kan Huawei Danmark ikke oplyse endnu.

Tastaturet trækker rødder helt tilbage til 2002, hvor selskabet i halvanden årti har innoveret med blandt andet forslag til ord og enhåndsindtastning i en flydende bevægelse.

I dag kan der dog findes alternativer i Googles eget Gboard tastatur til Android eller Microsoft-ejede Swiftkeys keyboard til Android og iOS.

Læs også:  Android-tastatur lækker 31 millioner brugeres personlige data