Dette kabel redder din smartphones data

Nu kan du snart få et kabel der, udover at oplade din mobiltelefon, foretager et backup af din mobils data.

Dette kabel redder din smartphones data

At miste mobilen, eller smartphonens data, er slet ikke sjovt, for mange er det nemlig ikke bare nogle fotos, videoer eller kontakter der ryger, men minder som er tabt for evigt.

Derfor er backup vigtig, men processen er ikke altid optimal – enten skal du være forbundet til en PC eller også skal du have en internet forbindelse til en cloud-tjeneste – tjenester som ofte koster et månedligt gebyr.

Dette besvær kan du dog slippe for, hvis du skriver dig op til Kickstarter-projektet MEEM: en smartphone-kabel der rummer et backupmodul der sikrer din telefons data – hver eneste gang du oplader den.

Læs også: Tag gratis og automatisk backup af iPhone og iPad mens du sover [TIP]

MEEM kan lagre alle dine kontakter, kalenderaftaler, fotos, musik og videofiler lokalt og vil foretage sit backup uanset hvilket USB-stik den er tilsluttet, så længe der er strøm på.

Kablet vil udkomme i marts måned og kan bestilles i to udgaver, en til Android-smartphones og en til Apples iPhones og kommer i en 16 og en 32 GB udgave

MEEM koster 40 britiske pund inklusive levering, eller omkring 385 danske kroner. Du kan klikke her for at læse mere om Kickstarter-projektet eller se hvordan den virker i klippet nedenunder.

Se også:Denne trådløse oplader kan selv lades trådløst op