E-butikker røber prisen på Huawei Watch

Huawei's luksuriøse Watch får en ganske konkurrencedygtig pris. I hvert fald hvis man skal tro seneste rygter.

E-butikker røber prisen på Huawei Watch

Det kommende smartwatch fra Huawei får en pris, der – ikke overraskende – er bare en smule lavere end Apple’s dyreste 134.000 kroners ur.

2.600 kroner skal du nemlig af med for det billigste ur fra Huawei. Det er i hvert fald det beløb, som flere tyske forhandlere allerede har prissat uret til.

Læs også: Huawei klar med luksuøst Android Wear-ur

Det er gennem den tyske pendant til Pricerunner, Billiger.de, hvor priserne er blevet spottet. Her har 3 forhandlere uafhængigt af hinanden sat et prisskilt, der lyder på €349 svarende til 2.600 kroner for den sorte og sølv udgave. Du skal punge ud med lidt mere for udgaven i guld – nemlig €399 svarende til 3.000 kroner.

De to priser er en smule under og i samme prisleje som Apple’s absolut billigste sportsur til 3.000 kroner, men hvor du i stedet får en relativ højopløselig rund skærm på 400 x 400 pixels og et klassisk aluminiumsdesign, der leder tankerne hen på et traditionelt armbåndsur.

Du kan dermed ånde lettet op, efter der i en lang periode har svirret rygter om, at prisen ender på hele $1000, som dog stadig er småpenge i forhold til Apple’s dyreste ur. Omvendt kan vi heller endnu ikke bekræfte, at de nye priser er de rigtige, før Huawei selv melder noget ud.

Læs også: Huawei Watch: Første kig på ny smartwach-konge

De rygtede priser er umiddelbart ganske realistiske. Dels fordi den danske pris for konkurrenten LG Watch Urbane bliver 2.600 kroner og dels fordi Huawei har tradition for at sælge produkterne til yderst overkommelige priser.

Da der er tale om tyske priser, er de forholdsvis sammenlignelige med hvad de danske priser kan komme til at lyde. Netop Danmark er blandt de 20 lande, som officielt får uret på markedet i første omgang. Nærmere datoer for, hvornår de lander i butikshylderne oplyser Huawei på et senere tidspunkt.

Huawei Watch tysk pris

Seenste nyt om emnet

Redaktionen har fulgt udviklingen. Her er de efterfølgende historier. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. 5/3/2015 gik redaktionen videre og kørte en opfølgning med et indlæg omkring emnet Rygte: Huawei skal lave næste Nexus-enhed – Den videre beretning kan læses her. Og der er sket meget siden. Klik her for at læse seneste nyt om temaet..