Emoji-ikoner med forskellige hudfarve måske på vej

Hvis du syntes der er for lidt race-diversitet blandt de gule emoji ikoner, så er du ikke alene. Emoji ikoner med hudfarver er under udarbejdelse.

Emoji-ikoner med forskellige hudfarve måske på vej

Et nyt forslag lavet af Unicode konsortiet søger at bringe mere race-diversitet ind blandt de populære gule emoji-karakterer som vi alle har på telefonerne. Forslaget, som er redigeret af Mark Davis fra Google og Peter Edberg fra Apple, søger at tilføje fem hudfarver, baseret på Fitzpatricks hudtype skala til de små emoji folk.

Farverne rækker fra en bleg, cremet farve, til mørkebrun. For at bruge de nye farver, skulle brugere vælge en emoji person og tilføje en hudfarve. På telefoner som ikke understøtter de nye emojis ikoner, vil brugeren sandsynligvis få vist et standard ikon og en farveangivelse ved siden af.

Hudfarven skulle kunne ændres på alle emojis som angiver mennesker, også par. Det skulle endda være muligt at ændre hudfarven individuelt på de emojis som viser mere end en enkelt person.

Lige nu er der kun tale om et udkast, men det forventes at de nye hudfarver bliver tilgængelige med unicode version 8.0 som kommer i midten af næste år.

Kilde: Android Central