Er det her Sonys næste flagskibsmodel?

Lækkede billeder viser en mulig ny topmodel fra Sony, der umiddelbart bevæger sig et stykke væk fra de tidligere modeller.

Er det her Sonys næste flagskibsmodel?

Tilbage i februar måned blev vi præsenteret med Sonys nye flagskibs-serie, hvor Z blev skiftet ud med X. Nu, godt et halvt år efter, begynder vi at se frem mod det næste fra den japanske producent.

GSMArena har fået fingrene i, hvad der angiveligt skulle være en ny topmodel fra Sony, og har publiceret en række skarpe billeder, der viser telefonen frem fra alle sider. Mobilen går lige nu under navnet Sony Xperia F8331, og såfremt billederne er reelle, er der i den grad noget at se frem til.

Xperia F8331 ses, modsat tidligere Sony-modeller, med afrundede kanter, mens den foran og bagtil er helt flad. Generelt ligger det nye design et stykke fra det klassiske fra Sony, og egentlig kunne den minde mere om end Lumia-telefon.

Læs også: Sony Xperia X : Subtil fremgang [TEST]

Sony Xperia F8331
Her ses mobilen i sin fulde størrelse. Foto: gsmarena.com

Læs også: Sony vil lade din mobil langsommere op

Bagtil kan vi se at kameraet får et nyt look og bliver akkompagneret af en dobbelt LED-flash. Kigger vi foran på telefonen kan vi bemærke, at Sony bevarer deres NFC-chip, samt naturligvis et frontkamera.

På undersiden af modellen finder vi dog noget helt nyt. Med F8331 vil Sony for første gang introducere USB Type-C som lade-indgang, og det var også ved at være på tide.

Drejer vi apparatet 180 grader og kigger på toppen, ses det samtidigt også, at den nye model får lov at beholde mini-jackstikket, som ellers er spået til at forsvinde på mange andre kommende topmodeller.

Se også: Sådan ser den nødvendige jack-adapter ud til Moto Z

Hvor og hvornår den nye model fra Sony vil blive præsenteret er endnu uvist, men måske vi skal holde ekstra øje til IFA-messen til September, hvor netop Sony deltager. Det kan meget vel være her, vi får løftet sløret for den nyeste Xperia.