Er trådløs opladning død? [AFSTEMNING]

Teknologien har været under udvikling længe, men det kniber fortsat med udbredelsen. Tror du fortsat på trådløs opladning til smartphones?

Er trådløs opladning død? [AFSTEMNING]

Trådløs opladning blev et varmt taleemne i efteråret 2012. Dengang stod førende mobilproducenter som Samsung, Google, Nokia og LG i kø for at introducere netop deres trådløse ladeteknologi til deres smartphones.

Men nu, knap fem år senere, lader det til, at det kun er Samsung der aktivt understøtter og udvikler den trådløse teknologi i deres high-end smartphones.

Teknologien har eller mange fordele: den giver mindre slid på mobilen, forhindrer løse forbindelser og kortslutninger, mobildesignet kan gøres enklere og pænere og, vigtigst af alt, det er rart at kunne slippe for bøvl med kabler.

Se også:  Analytiker: Apple iPhone 8 får trådløs opladning

Trådløs opladning er nu ikke uden ulemper, teknologien er dyrere at implementere, kræver mere strøm og giver et vist tab under overførslen. Samtidig er det besværligere at betjene telefonen når den ligger på en ladeplade.

Hvad tror du vi ser på sigt? Vil teknologien uddø? Eller skal den udvikles noget mere, før den vinder mere indpas? Stem herunder og knyt gerne en kommentar nedenunder.

Læs også:  OnePlus 3 er ny verdensmester i mobilopladning

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...