Få ekstra bundtræk under træningen med Jabra Sport Bass

Jabra Sport Bass er en subwoofer-knæbeskytter som giver mere power-bas til din trænings-playliste.

Få ekstra bundtræk under træningen med Jabra Sport Bass

Danske Jabra udvider Sport familien med en wearable subwoofer som giver din en ny musikalsk oplevelse under træningspasset – og så beskytter den dine knæ.

Knæbeskytterne spændes behageligt fast på benene og placeres tæt på et område med en høj koncentration af biomekaniske receptorer, hvilket giver mulighed for at mærke de dybe lydfrekvenser også kendt som bassen.

De dybe, behagelige vibrationer vil få dit tempo i vejret og understøtte en diskret muskelvækst samt kalorietab.

Bassen baner sig vej gennem kroppen og giver en helt særlig og fordybende lydoplevelse – oplevelsen starter ved knæene og er tunet til at forbedre enhver form for musik. Du vil kunne både mærke og høre musikken under dit løb.

Jabra Sport Bass spændes via et elastisk bånd og vejer i alt 292 gram. Formen på designet og det intelligente sportsmateriale sikrer bevægelsesfrihed, åndbarhed og svedafvisning. Den elastiske bandage, som lukkes med silikone hægter, sørger for, at man opnår et optimalt fit.

Læs også: LG Tone Studio er en højtalerhalskæde – skørt eller genialt?

Knæbeskytterne parres trådløset med eksisterende serie af Sport-headsets: Jabra Elite Sport, Jabra Sport Coach, Jabra Sport Pulse og Jabra Sport Pace. Bluetooth rækkevidden er på i alt 15 meter.

Jabra Sport Bass
Jabra Sport Bass er en knæbeskytterwearable. Foto: Jabra

Kinetisk opladning

I modsætning til konkurrerende løsning behøver Jabra Sport Bass intet batteri – den opsparer kinetisk energi under din træning og kan lagre strøm til op til 8 timers brug.

Jabra Sport Bass koster vejledende DKK 849,- og er tilgængeligt hos udvalgte forhandlere fra den 1. april. Du kan læse mere om produktet hos jabra.com.

Se også:  Jabra Sport Pulse Special Edition – Genialt, når det spiller [TEST]