Få fingrene i en OnePlus 6 før alle andre

Om præcis to uger løftes sløret for den næste model fra OnePlus. Men allerede få dage efter kan du være heldig at få fingrene i OnePlus 6.

Få fingrene i en OnePlus 6 før alle andre

Her på Mobilsiden.dk glæder vi os altid som små børn til juleaften, når vi ved en ny spændende telefon er tæt på at blive præsenteret. Og det er ingen undtagelse med OnePlus 6. 

Interessen fra vores brugere har også været overvældende, så håber nogle af jer vil se frem til muligheden i nu får.

OnePlus afholder pop-up events

Få dage efter præsentationen af OnePlus 6, vil der blive afholdt pop-up events, hvor du har mulighed for at få et eksemplar af OnePlus 6 før alle andre.

Tirsdag den 22. maj har OnePlus i samarbejde med 3 og YouSee arrangeret to unikke pop-up events. De to events kommer til at foregå i Aarhus og København

Landechef for OnePlus Danmark, Hyman Yue, siger:

“Vi er enormt glade for at se, hvor stærk og dedikeret en fanbase, vi har i Danmark, og vi er altid interesserede i give noget tilbage til vores community. I forbindelse med udgivelsen af OnePlus 6 afholder vi derfor to pop-up- events, hvor vi håber på at kunne møde så mange fans som overhovedet muligt, ”

Ved lanceringen af OnePlus 5 afholdte OnePlus også et eksklusivt pop-up event, hvilket blev noget af et tilløbsstykke. Se, hvordan det gik her:

Først til mølle princippet

På de to pop-up events vil der være et begrænset antal OnePlus 6 eksemplarer, samt goodie-bags. Så OnePlus råder til, at komme i god tid, da de vil blive solgt efter først til mølle princippet. De oplyser dog ikke hvor mange enheder, der er tale om vil blive solgt på dagen. Men fans rådes til at komme i god tid.

Der vil være drikkevarer og snacks, samt mulighed for at møde det danske OnePlus team.

Læs mere om OnePlus 6 her: Billeder af OnePlus 6 lækket

Her kan du få dit eksemplar af OnePlus 6

De to pop-up events vil blive afholdt her:

  • København: 3Huset, Vimmelskaftet 35, 1161 København K
  • Aarhus: YouSee, Søndergade 40, 8000 Aarhus C

Du kan læse mere om de to pop-up events her.