Første billede af Lenovo Moto Z2 er ude

Et billede af Lenovos nye topmobil er sluppet ud. Den ligner forgængeren til forveksling.

Første billede af Lenovo Moto Z2 er ude

Lenovos line-up for 2017 er allerede blevet lækket, men ud over tidsplanen for de forskellige modeller og deres navne, var der ikke meget der røbede præcis hvad selskabet har i sinde at introducere i år.

Nyhedsmediet AndroidAuthority er dog kommet i nærheden af, hvad der givetvis bliver selskabet ultimative topmobil for 2017, afløseren til Moto Z, kaldet Moto Z2.

Det er kun fronten der umiddelbart kan ses på telefonen, men den antyder kraftigt at Lenovo Moto Z2 vil læne sig op ad forgængeren design kendetegnet af fine små knapper på siderne og en frontmonteret fingeraftrykslæser.

Se også:  Hele dette års portefølje af Moto-smartphones fra Lenovo lækket

Lenovo Moto Z2
Lenovo Moto Z2 Play læk afslører hvornår denne får debut. Foto: AndroidAuthority.com

Et andet læk af Z2’erens kommende lillebror, Moto Z2 Play, viser både for og bagside. Her ses det, at bagsiden igen er prydet med Lenovos særlige Moto-connector der giver mulighed for at slutte de såkaldte ’Mods’, som kan udvide mobilen med ekstra batteri, zoomkamera eller endda en lommeprojektor.

Hvad Moto Z2 vil byde på af specifikationer er fortsat uvist, men skal den flugte med de eksisterende mods er en displaystørrelse omkring de 5,5 tommer nødvendig.

Processoren bliver givetvis hentet hos Qualcomms nuværende topserie hvor Snapdragon 835 i dag regerer som den kraftigste processor.

Hvad Lenovo har i sinde at afsløre, vil med al sandsynlighed konkretiseres den 8. juni – som er den dato som de nuværende Z2 Play fotos indikerer bliver dato for offentliggørelsen.

Se også:  Ny lavpriskollektion fra Lenovo: Moto C og C Plus