Guide – sommerens bedste trådløse højtalere

Her er redaktionens fem favoritter til en musikalsk følgesvend

Guide – sommerens bedste trådløse højtalere

Sommeren er igen over os og med den følger sæsonens mange udendørsaktiviteter. Mobilen er med, men skal de lange aftener for alvor nydes, må musikken gerne følge med, hvorfor trådløse mobilhøjtalere i stigende grad bliver anvendt.

Markedet for disse er dog en tæt jungle, hvor dusinvis af producenter lokker med varierende størrelser, designs, priser og lydkvalitet. For at lette din vej igennem junglen, får du derfor mobilsiden.dks egen selektion af sommerens bedste trådløse højtalere.

Se også:  JBL Pulse 3 – partyhøjtaler får nye kræfter

Envaya Mini

Den billige: Denon Envaya – fra ca. 750 kroner

Denons nydelige Envaya-højtaler er længere nogen helt ny model, men lydkvaliteten fra den fikse højtaler fejler fortsat ikke noget. Den lyder stadigt større end de små dimensioner antyder.

Når prisen samtidig er godt stykke under de tusinde kroner, er den kompakte højtaler et rigtig godt bud til dem der efterlyser vellyd til en skarp pris.

Læs testen:  Denon Envaya Mini: Tag musikken med dig overalt [TEST]

Beoplay P2
Foto: Mobilsiden.dk

Den mindste: BeoPlay P2 – fra 1.200 kroner

B&O PLAY’s kompakte BeoPlay P2 er en af de meget få mobilhøjtalere der kan forene voksen lyd med et lommevenligt format. Den fylder ikke meget mere end en velgarneret pung og er derfor uhyre nem at have med sig alle vegne.

De smukke danske designlinjer fra B&O’s datterselskab gør også, at man stolt hiver den vellydende følgesvend frem alle vegne.

At den er lille og lækker, betyder heldigvis ikke, at den lyder sart og tyndbenet. Her fuldvoksen lyd, som vil forbløffe de fleste. Prisen er høj for sådan en lille sag, men det er kvaliteten også.

Læs testen: Beoplay P2 – så meget lyd på så lidt plads [TEST]

JBL Charge 3
Foto: Mobilsiden.dk

Den stærke: JBL Charge 3 – fra ca. 1.000 kroner

Skal din højtaler tåle sand, sprøjt og sommerens øvrige udendørsaktiviteter er ingen højtaler mere oplagt end JBL’s vellykkede Charge 3 og dens vand og støvtætte ydre.

Charge-serien har længe være et fortjent hit i segmentet, men i sin tredje variant spiller den højere og bedre end nogensinde – og så kan den endda fungere som en ladestation for din mobil, mens du er på farten.

Dagsprisen på lige under 1000 kroner er desuden yderst skarp – et sikkert hit til din næste ferie, picnic, sommerhustur eller grillaften.

Læs testen: JBL Charge 3 – Det oplagte valg [TEST]

Vifa Helsinki test
Foto: Mobilsiden.dk

Den lækre: Vifa Helsinki – fra ca. 2.600 kroner

Skal det være eksklusivt, er danske Vifa og deres Helsinki noget at det mest noble du kan få indenfor bærbar lyd. Vifa Helsinki vil kunne indgå i et ethvert designerhjem med sit stilfulde miks af kernelæder, aluminium og Kvadrat-tekstiler.

Når den samtidig formår at fylde en stue med krystalklar lyd, ender Helsinki med at blive en kompakt pakke der skaber glæde hos både lyd- og designelskere.

Prisen er til gengæld derefter, men den er pengene værd.

Læs testen: Vifa Helsinki – fuld af stil og vellyd [TEST]

Harman Kardon Go   Play 2016 test
Foto: Mobilsiden.dk

Den store: Harman Kardon GO+PLAY – fra ca. 2.000 kroner

Skal din bærbare højtaler kunne erstatte et dedikeret anlæg, må du op i størrelse. En af de bedste sværvægtere er signeret af Harman Kardon der i deres nyeste GO+PLAY forener pænt design, stor basrig lyd og et stort batteri.

Med mål på 41 x 21 x 18 cm er den svær at klemme ned i en taske, dødvægten på næsten 3,5 kilo hjælper heller ikke på bærbarheden.

Til gengæld får du glæde af at have en bærbar højtaler der snildt kan spille op til både fest både inde og ude.

Læs testen: Harman Kardon Go + Play – Veldoseret vellyd [TEST]