Her er Bentley-mobilen. Pris: 93.000 kr.

Luksusproducenten Vertu annoncerer et samarbejde med Bentley. Med den nye partner overgår Vertu sig selv, med en endnu dyrere topmobil.

Her er Bentley-mobilen. Pris: 93.000 kr.

Drømmer du om B&O-lyd, Hasselblad-fotos i lommeformat, og et design der matcher din Bentley er Vertus nye topmobil måske sagen. Hvis du har råd.

Vertus nye flagskib, Vertu Signature Touch for Bentley, er udviklet i samarbejde med producenten bag de ikoniske luksussportsvogne. Bentley-entusiaster vil genfinde designdetaljer som det bevingede Bentley-badge, mens mobilens skruer efterligner dem du finder i sportsvognen.

Selve telefonen består udelukkende af adelige, håndbearbejdede materialer: diamant-præget kalveskind, Grade 5 titanium-chassis og en front i safirglas, emmer alt samme af uopnåelighed. Produktion er håndlavet i England, og begrænset til to tusinde enheder.

Prisen er derefter.

Vil du erhverve dig en Bentley mobil, skal platinum-kortet lænses for 12.500 €, hvad der svarer til omtrent 93.000,- kr.

Indbygget butler

En Vertu-mobil er mere end nobelt finish og materialer. Når du ejer en Vertu mobil, bliver du samtidig medlem af ’Vertu Life’, et netværk af ekslusive events hvor kun de rette VIPs inviteres.

Med Vertu-livet følger også 24 timers concierge, hvor den digitale assistent som Google Now erstattes af en dedikeret butler som er opsat på at løse alle henvendelser, krydret med et personligt touch.

Bag den opulente finish og ypperlige service er Vertu Signature Touch Bentley Edition også en smartphone. Det 4,7 tommer store Full HD display drives frem af en Quad-core på 2,5 GHz, 2GB RAM og Android 4.4 KitKat.

Højtalerne levere stereolyd, fintunet af specialisterne fra B&O, mens det 13 megapixel stærke kamera er signeret af Hasselblad. Den nye Vertu understøtter 4G, trådløs opladning og leveres med 64 GB lager.

Læs også: Sådan ser en 60.000 kroners mobil ud

Hvis bankrådgiveren eller tillader det, kan du bestille Vertu i dag hos vertu.com.

Specifikationer Vertu Bentley Edition

Mål: 146×70,6×9,8, 145 gram
Display: 4,7 tommer, Full HD-opløsning, 468 PPI
Kamera: 13 MP kamera godkendt af Hasselblad
Ydelse: Snapdragon 801 quad-core 2,5 Ghz, Adreno 330 grafik, 2GB RAM
Lagerplads: 64GB
Batteri: 2275 mAh
Software: Android KitKat 4.4, Bentley features
Øvrigt: Safirskærm, titanium og kalveskind, Qi trådløs opladning, NFC, butler.