Her er de første fotos taget med OnePlus 5

De måske første fotos taget med den kommende OnePlus 5 er blevet lækket. Se her hvordan kameraet klarer sig.

Her er de første fotos taget med OnePlus 5

Den næste topmodel fra OnePlus nærmer sig med hastige skridt, men der florerer endnu ikke mange oplysninger om OnePlus 5, som den ventes at blive kaldt.

Læs også: 3 og OnePlus indgår eksklusivt samarbejde

Til gengæld er hjemmesiden TrueTech kommet i besiddelse af, hvad der menes at være nogle af de første fotos taget med telefonen. Billederne stammer fra en anonym kilde, som før har været ophavsmand til et par lækkede billeder af LG G5 og udrulningsdatoen for en ny, stor softwareversion til den gamle OnePlus One.

OnePlus 5
Foto: True-tech.net

Med en række forbehold har hjemmesiden delt de i alt fire fotos, som angiveligt er taget med OnePlus 5. Et kig på billedernes metadata – det såkaldte EXIF-data – viser ganske rigtigt, at billederne er taget med en modellen ’ONEPLUS A5000’, hvilket er samme modelnummer, som tidligere har optrådt. Billederne er også taget i starten af april måned, viser oplysningerne.

Det ses også, at billederne har en opløsning på 4.339 x 3.254 pixels, hvilket vil sige et 14 megapixel bagkamera – 2 megapixel mindre end i OnePlus 3T. Dertil ses det, at alle billederne er taget med en blænde på f/2.0. Sidst, men ikke mindst, indeholder billederne også placeringsdata, og ifølge disse stammer billederne fra Kina, hvilket ikke er så mærkeligt, når producenten har hjemme der.

Læs også: Rygte: OnePlus 5 får 8 GB RAM og højere skærmopløsning

Som med så mange andre ting kan det ikke udelukkes, at der er blevet pillet ved disse EXIF-data, så det skal se ud, som om det er taget fra OnePlus 5, men rent faktisk ikke er det.

Umiddelbart er der dog ingen alarmklokker, der ringer, når billedernes EXIF-data sammenholdes med det, som en smartphone som OnePlus 3T’s metadata indeholder. Billederne indeholder den samme type metadata, men dem, som er fra OnePlus 5, indeholder naturligvis nogle andre værdier, modelnumre og mere.

Med det sagt så kan du ovenfor se alle fire billeder, som skulle stamme fra den kommende OnePlus-topmodel. Hvad er din dom over det nye 14 megapixel kamera? Skulle du have lyst til at se billederne i ukomprimeret kvalitet, kan de downloades som en zip-fil her og her.