Huawei inviterer til event den 15. april

Huawei inviterer pressen til en event i London den 15. april, hvor den kommende topmodel forventes at blive fremvist.

Huawei inviterer til event den 15. april

Den kinesiske elektronikgigant, Huawei, er ved at være klar med efterfølgeren til Ascend P7. Derfor inviterer de nu pressen til en event, der finder sted den 15. april i London.

I invitationen fortæller Huawei med stor skrift, at ”den kommer”. Her menes der med al sandsynlighed Huawei Ascend P8, som er efterfølgeren til den konkurrencedygtige Ascend P7.

Læs også: Huaweis nye designmobil bliver i ren metal

Huawei fortæller også, at eventen finder sted fra klokken 16:00 til 17:30 dansk tid. Selvom invitationen ikke røber, hvad der præsenteres, har Huawei teaset for P8-smartphonen ad flere omgange i Kina. Disse billeder teaser for en bedre skærm, et bedre kamera og hvad der kan ligne en stærk salgspris.

Huawei har med P8 heller ikke kunne holde hemmelighederne bag lukkede døre. Et billede slap ud for få dage siden, der afslører et yderst slankt og stilrent design i metal set bagfra.

Specifikationer for Huawei Ascend P8

De øvrige specifikationer lyder på en 5,2” skærm med en Full HD-opløsning på 1080 x 1920 pixels sammen med Huawei’s egen kraftige HiSilicon Kirin 930-processor med 8 kerner. Der vil også være 3 GB RAM og 32 GB intern lagerplads at finde.

Læs også: Hovsa! Lenovo-chef lækker Moto 360 smartur-afløser

Batteriet forventes at få en kapacitet på 2600 mAh, mens et 13 MP kamera får billederne i hus. En foreløbig pris lyder på 2.999 kinesiske yuan svarende til 3300 danske kroner.

I dag er telefonens dimensioner også dukket op fra en lækket skematisk tegning af telefonen. De præcise dimensioner siger 144,9 x 71,9 x 6,6 mm, hvilket er 6,1 mm højere, 3,1 mm bredere og 1 mm tykkere end forgængeren, Ascend P7.

Om alle disse oplysninger viser sig at være korrekte, finder vi ud af om tre uger til præsentationen.

Huawei Ascend P8

Sagens videre forløb

Vi følger op med den seneste udvikling i sagen. mobilsiden kunne ikke lade være. 20/3/2015 fulgte vi op med en artikel der drejer sig om Huaweis nye designmobil bliver i ren metal – Læs den her. Få også seneste nyt om emnet ved at trykke her..