Huawei inviterer til event den 27. marts i Paris

Huawei inviterer til en event, der finder sted den 27. marts. Producenten røber ikke, hvad der er i vente, men det menes at være de næste flagskibe.

Huawei inviterer til event den 27. marts i Paris

Kinesiske Huawei har udsendt en invitation til flere medier og beder om at sætte kryds i kalenderen ud for tirsdag den 27. marts 2018. Om små to måneder går det nemlig løs i Paris, hvor Huawei holder en event. Det skriver hjemmesiden Android Authority, som har modtaget invitationen.

I sidste uge lød det fra den sydkoreanske avis ETNews, at hverken LG eller Huawei vil være til stede ved Mobile World Congress med en ny topmodel, ligesom det ellers var tilfældet sidste år. Det stemmer overens med den invitation, som Huawei netop har udsendt – at der finder en præsentationen sted en måneds tid senere.

Læs også: Rygte: Huawei P20 kommer med hele tre bagkameraer

Huawei nævner ikke selv noget i invitation om, hvad der er i vente, men eventen i Paris ventes at være dagen, hvor Huaweis næste topmodeller bliver afsløret. Årsagen til den senere afsløring kan skyldes, at Huawei ikke vil præsentere nyhederne samtidig med Samsung den 25. februar og risikere at blive overskygget af den store interesse for Samsungs lancering.

Ny P11- eller P20-serie på vej

Der er dog stadig stor usikkerhed om, hvor mange topmodeller der bliver lanceret, og hvad de bliver kaldt. Tidligere rygter har gået på, at der skulle være tre modeller på vej, og at de ikke får det ellers oplagte navn P11, men derimod P20. Omvendt har der også været rygter om, at Huawei netop vil bruge navnene P11.

I forhold til hvad man ellers ser, har det været ganske sparsomt med detaljer om de kommende flagskibe fra Huawei. Der virker til at være enighed om, at Huawei er på vej med tre enheder. To af dem har været rygtet til at være en almindelig P11/P20 og en P11 Plus/P20 Plus. Der har været rygter om, at den tredje model bliver både en P11 Lite/P20 Lite og en P11 Pro/P20 Pro.

Læs også: Disse smartphones lancerer Huawei i 2018

Der er altså mange uvisheder om Huaweis kommende portefølje, men en ting er i hvert fald sikkert. Flere af modellerne kommer med den seneste Kirin 970-processor, som også er anvendt i Mate 10 og Mate 10 Pro. Twitter-tipsteren evleaks mener også at vide, at den nye serie kommer med et hele 40 megapixel bagkamera med tre linser, 5x hybrid-zoom samt et 24 megapixel selfiekamera. Det lyder umiddelbart noget urealistisk, men måske kan Huawei overraske.

I de kommende uger bør vi blive noget klogere på, hvad Huawei har i vente, for indtil videre er der ikke meget at gå ud fra.

Opfølgning på historien

Tematikken slutter ikke her. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. 31/1/2018 stillede redaktiornen igen skarpt på tematikken med et indlæg med tematikken Huawei lancerer Huawei Pay i Europa – først Rusland – Du finder den her. Læs også seneste nyt om emnet ved at trykke her..