Huawei inviterer til nyt event

Huawei har sendt invitationer ud til et event på messen IFA, som afholdes i Berlin.

Huawei inviterer til nyt event

Huawei sendte igår invitationer ud til et event, som kommer til at løbe af stablen den 31. august. Det kommer til at foregå ved IFA messen i Berlin. Allerede nu begynder du sikkert at tænke på Huawei Mate 20, men så skal du nok væbne dig med lidt mere tålmodighed.

Eventet er nemlig kun 45 minutter langt, hvilket ikke er nok til at præsentere en ny topmodel. Derudover kom Mate 10 Pro først i november måned sidste år, så det er stadig lidt for tidligt. Men et andet bud på hvad det kunne være er Huaweis kommende chipsæt, også navngivet Kirin 980. Chipsættet som allerede nu imponerer i benchmarks – læs mere herunder.

Læs også: Kommende Huawei får måske et hul i skærmen til kameraet

huawei 31 august event
Huawei inviterer til event den 31. august. Foto: Huawei

Kirin 980 chipsættet skal tage over for Kirin 970, som vi blandt andet har set i Huawei P20 Pro og Mate 10 Pro. Det er en octa-core processor, men ellers er der ikke meget information om den endnu. Der er dog dukket denne meget interessant benchmark op:

benchmark kirin 980
Imponerende tal fra det kommende chipsæt Kirin 980, som vi meget sandsynligt kommer til at se for første gang i Mate 20 (Pro). Foto: antutu

Huawei Mate 20 Pro kommer der altså nok ikke den 31. august, men til gengæld nok indmaden der kommer i den. Mate 20 Pro bliver spændende med nyt lovende chipsæt, forbedret tredobbelt kamera, fingeraftrykslæser indbygget under skærmen og ikke mindst nye vilde farver. 

Læs også: Huawei ansøger om patent på et kantløst smartphone design