Huawei vil åbne butik i Danmark

Huawei klarer sig godt i Danmark og vil nu udvide med en butik i Fields.

Huawei vil åbne butik i Danmark

Det går godt for Huawei i Danmark. Faktisk går det så godt at de nu vil udvide med deres første butik i Fields i København. Netop nu leder de efter medarbejdere til butikken.

Huawei har slået tre stillinger op på Jobindex, hvor de søger bl.a. en butikschef, medarbejdere på fuldtid og deltid samt smartphone eksperter. Er det noget for dig, så finder du opslagene her.

Læs også: Huawei stormer frem i Danmark: Fordobling af salget på ét år

I opslagene står der fx:

“Du kommer til at arbejde i den eneste HUAWEI butik i Danmark, og du bliver derfor en vigtig repræsentant for et af verdens største smartphone brands”

“Huawei er et fremadstormende smartphone-brand, og butikken i Fields skal være med til at gøre HUAWEI til et endnu større brand i Danmark.”

Huawei butikken i Fields åbner i 2019

Opslagene på Jobindex er fra den 20. november, hvor de søger de medarbejdere fra den 1. januar 2019. Hvornår butikken vil være klar er endnu uvist, men sikkert i starten af næste år. 

Smartphoneproducentens første butik i Danmark kommer til at ligge i Fields shoppingcentret på Amager.

Huawei har med både deres P20 Pro og Mate 20 Pro høstet topkarakter her på Mobilsiden. Forhåbentlig er den nye butik klar til P30-serien bliver lanceret engang i april måned.

Læs også: Huawei er nu næststørst i Danmark