Huawei Watch forsinket til september

Huawei smarte ur med navnet Watch, som blev offentliggjort for tre måneder siden, er forsinket og får ikke debut før til september.

Huawei Watch forsinket til september

Hvis du håber på snart at få fingrene i kinesiske Huaweis smartwatch, Watch, må du væbne dig med tålmodighed.

Huaweis chef for smartphoneafdelingen fortæller til avisen, Want China Times, at uret er kraftigt forsinket og ikke forventes at lande i butikshylderne før september – muligvis først oktober, hvilket er endnu 3-4 måneder ude i fremtiden.

Læs også: Huawei Watch: Første kig på ny smartwach-konge

Årsagen til forsinkelsen på Huawei Watch, som blev annonceret ved Mobile World Congress i Barcelona, er ikke hardwaren, men derimod softwaren. Ifølge avisen er Huawei endt i et mindre dilemma med Android Wear-softwaren, som kører på uret.

I Kina er Googles tjenester noget nær ikke-eksisterende på grund af de kinesiske myndigheder, og da Google har fuldstændig kontrol over den lukkede software i Android Wear og står for softwareopdateringerne, giver det problemer med at få uret til at fungere i hjemlandet.

Læs også: E-butikker røber prisen på Huawei Watch

Derfor er Huawei i færd med at erstatte Google-softwaren med sin egen, før uret kan føres på det kinesiske marked, mens den internationale udgave får Android Wear.

Hvis tidligere rygter viser sig at være korrekte, kan du erhverve Huawei Watch til en pris på omkring 3.000 kroner, som er en tand dyrere end en af konkurrenterne, LG Watch Urbane.

Huawei Watch

Specifikationer for Huawei Watch

Mål: 42 mm i diameter, 11,3 mm tyk
Skærm: 1,4” AMOLED med safirglas
Opløsning: 400 x 400 pixels (286 pixels per tomme)
Materiale: 316L rustfrit stål
Lagerplads: 512 MB RAM og 4 GB lagerplads
Processor: 1,2 GHz Snapdragon 400 fra Qualcomm
Forbindelser: Bluetooth Low Energy 4.0/4.1
Software: Android Wear
Sensorer: Gyroskop, accelerometer, barometer, vibrator og pulsmåler
Batteri: 300 mAh
Remme: Rustfrit stål eller læder
Farver: Sølv, sort og guld

Historiens videre kronologi

Sagen er slet ikke slut. Redaktionen har fulgt op på artiklen. mobilsiden gik et skridt videre. 22/5/2015 tunede vi igen ind på emnet med nyheden; Huawei lancerer prisvenlig P8 Lite i DanmarkKlik her for den påfølgende artikel.. Og der er stadig puls i emnet. Læs de seneste nyheder om Huawei..