Hvilken mobil skal du købe til familien?

Står der 'mobiltelefon' på familiens ønskeliste? Mobilsiden.dk guider dig her til de bedste telefoner til både forældre, bedsteforældre og børn.

Hvilken mobil skal du købe til familien?

Overvejer du at købe en mobil i julegave til et familie-medlem? Det kan være svært at overskue udbuddet af mobiltelefoner, men bare rolig – hjælpen er nær! 

Mobilsiden.dk har her listet to gode bud på mobiler til både forældre, bedsteforældre og børn.

Én telefon du kan købe, hvis der er god plads i budgettet, og et bud på en mere budget-venlig model.

Se hele listen nedenfor.

Nokia N8 nyt artikelfoto
Nokia N8

Til Far

Nokia N8 – Dette er Nokia på en helt ny måde! Med N8 giver du en af de bedste smartphones aktuelt på markedet. Den synkroniserer perfekt med arbejds-mails, sociale netværk, kalender og meget mere. Især kameraet på 12 megapixels er værd at bemærke – det tager nogle fuldstændig forrygende billeder.
Pris cirka 3.500 kroner. Læs også testen af Nokia N8. 

Samsung GT-E2370 XCover – Er far håndværker? Så er denne Samsung Xcover et rigtigt godt bud på en særdeles hårdfør mobil. Den er decideret vandtæt, men også ridse- og stød-sikker. Der skal virkelig meget til for at dræbe denne mobil.
Pris cirka 650 kroner. Læs også testen af Samsung XCover. 

Ny iphone 3gs nyt artikelfoto
iPhone 3GS

Til Mor

Apple iPhone 3GS 16 GB – Der er ingen grund til at købe den nyeste model, forskellen på 3GS og 4 er meget lille og ligger mest i designet. Der findes efterhånden applikationer (eller små programmer om man vil), til hvad som helst. Og på din iPhone ligger de på startskærmen og er nemme at komme til. Her kan du have madopskrifter, strikkeopskrifter, vejret, nyhederne og meget mere lige ved hånden.
Pris cirka 4.000 kroner. Læs også testen af Apple iPhone 3GS.

Nokia X3-02 Touch and Type – Her er en billig, men ny Nokia-model, der på den ene side ligner det, man kender fra tidligere Nokia-mobiler og er nem og intuitiv at bruge, men samtidig er pæn og en helt ok accessorie.
Pris cirka 1.200 kroner. Læs og testen af Nokia X3-01.

Hvid HTC Desire
HTC Desire i hvid

Til teenagepigen

HTC Desire (i hvid) – Denne mobil er en meget populær smartphone – ikke uden grund. Den er på mange måder en perfekt mobil, med et brugervenligt styresystem, masser af muligheder for at gøre forsiderne personlige, og altid adgang til mail, Facebook, Twitter, og alle de applikationer du kan have brug for. I farven hvid er det tilmed en model, som ikke alle har, og som er pæn og moderigtig.
Pris cirka 3.200 kroner. Læs også testen af HTC Desire. 

Sony Ericsson Xperia X10 mini – En smartphone i mini-format. Telefonen er lækker og kan alt det, de store også kan. Den er bare mindre. Skærm-størrelsen sætter selvfølgelig sine begrænsninger, men den er ellers både lille, lækker og har et super godt kamera. Her har du din mail, Facebook, spil og applikationer lige ved hånden, og uden at det fylder noget.
Pris cirka 1.400 kroner. Læs også testen af Sony Ericsson Xperia X10 mini. 

Samsung Galaxy S nyt artikelfoto
Samsung Galaxy S

Til teenagedrengen

Samsung Galaxy S 8GB – Her er en gadget, som alle drenge vil elske. Den har den absolut pæneste skærm på markedet pt, og den nyeste version af Android-styresystemet. Skærmene kan tilpasses med Facebook-opdateringer, vejrudsigter, batterikontrol og meget mere.
Pris cirka 3.200 kroner. Læs også testen af Samsung Galaxy S. 

HTC Wildfire
– Her er et godt bud på en begynder-smartphone. Den kan det samme som de større smartphones, bare i en nedskaleret størrelse og med lidt dårligere specifikationer. Men funktionerne fejler ikke noget. Du har stadig din mail, Facebook, Twitter med mere lige ved hånden.
Pris cirka 1.900 kroner. Læs også testen af HTC Wildfire. 

Ældre, gamle, Doro, Emporia
Emporia Elegance

Til Bedsteforældrene

Emporia Elegance – Her er en decideret ældre-mobil, men en lækker en af slagsen. Store knapper, tydelig skrift i displayet, nemme genvejstaster og god, høj lyd. Samtidig er den pæn og skriger ikke “ældre-mobil” til himlen.
Pris cirka 1.200 kroner. Læs også testen af Emporia Elegance.

Nokia 3710 Fold – Dette er ikke en decideret “ældre-mobil”, men alligevel et rigtig godt bud på en telefon til den ældre generation. Tasterne er forholdsvis store, nemme at ramme, og menuen er enkel og overskuelig. Lyden er god, og fordi det er en klap-telefon skal man ikke bekymre sig om tastelås, og kommer ikke uforvarende til at ringe op fra lommen.
Pris cirka 1.000 kroner. Læs også testen af Nokia 3710 Fold. 

blank, faktabokse, fuld bredde
Fakta: Alle priser er hentet fra Mobilpriser.dk den 13. december 2010. Alle priser er uden abonnement.

Glædelig jul fra Mobilsiden.dk

Fortsættelsen:

Vores redaktion har fulgt sagen og her er de seneste opdateringer. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 6/12/2010 blev fortællingen ført videre med en artikel der omhandler Se den længe ventede spiltelefon – Klik her. Se også seneste nyt om emnet her..