Knivskarpe billeder af OnePlus 2 lækket inden lancering

OnePlus 2 bliver en realitet i nat dansk tid, men inden da er særdeles afslørende og knivskarpe billeder af telefonen dukket op på internettet.

Knivskarpe billeder af OnePlus 2 lækket inden lancering

Det kinesiske firma, OnePlus, har langt hen af vejen haft succes med at holde efterfølgeren, OnePlus 2, hemmelig frem til nattens lancering, men da den kinesiske godkendelsesinstans, TENAA, offentliggjorde en række billeder, gik den ikke længere.

Læs også: Sådan følger du med i OnePlus 2-lanceringen i morgen

Og under et halvt døgn inden den særlige virtual reality-livestreaming er billeder i knivskarp kvalitet dukket op, som fortæller meget mere om designet på 2. generation af firmaets budgetvenlige topmodel – eller med OnePlus’ egne ord: “2016 flagship killer”.

Billederne stammer fra en kinesisk bruger, der i et par uger har testet OnePlus 2 – og nu kunne vedkommende tilsyneladende ikke holde hemmelighederne for sig selv. Billederne er således delt på udviklerhjemmesiden, XDA-Developers, hvor du kan se enhver krog af det nye design, der byder på væsentligt flere afsløringer end de første lækkede billeder.

OnePlus 2

Metalramme og stilrent design

Billederne er uploadet som collager, hvor OnePlus 2 ses fra alle ledder og kanter. Spekulationerne om en metalramme kan derfor nu bekræftes, lige som placeringen af knapperne, kameraet, LED-blitzen og de øvrige detaljer vist fra TENAA-hjemmesiden er helt korrekte.

En relativ stor ændring af designet, som allerede nu deler vandene, er tilføjelsen af fingeraftrykslæseren, som er placeret på en Home-knap under skærmen. Det medfører formentlig, at der også kun kan benyttes de såkaldte kapacitive knapper eller hardware-knapper i stedet for muligheden for at benytte enten disse eller softwareknapper i OnePlus One.

Læs også: OnePlus 2 i ny kameraduel med iPhone 6 og LG G4

Et billede bekræfter også rygter om, at den bliver udstyret med dual SIM. Det vil sige, at du kan indsætte to Micro SIM-kort, hvis du både har et privat mobilabonnement og et i forbindelse med arbejdet.

En hidtil ukendt del af OnePlus 2 har været bunden, som også vises frem på disse billeder. Her er højttalerne fortsat placeret, men om det denne gang bliver ægte stereolyd eller to monohøjttalere, vides endnu ikke. Den meget omtalte USB Type C-port vises også frem, som gemmer sig mellem højttalerhullerne.

Læs også: Billeder af OnePlus 2 lækket forud for lanceringen

Bagsiden ser som først antaget ud til at kunne udskiftes ganske nemt, hvilket begynder at blive en sjældenhed ved flere af de seneste topmodeller. Ud fra billederne er det svært at vurdere, om batteriet på de 3.300 mAh samtidig er udskifteligt eller ej.

OnePlus 2

Lancering lige om hjørnet

Det er som bekendt i nat klokken 04:00 dansk tid, at lanceringen finder sted. Mobilsiden dækker selvfølgelig den unikke virtual reality-event i morgen med alle de største nyheder fra OnePlus.

Læs også: Sådan får du invitationer til OnePlus 2

Hvad er dine tanker om designet? Lever det op til den enorme hype, der har været om telefonen, eller er der områder, hvor OnePlus kunne have gjort et bedre stykke arbejde?

OnePlus 2