Lenovo klar med mange flere Moto Mods i 2017

Lenovo satser stort på deres modulære Moto Z-serie, og de planlægger at præsentere mere end 12 Moto Mods næste år.

Lenovo klar med mange flere Moto Mods i 2017

Da Lenovo tidligere på året lancerede deres nyeste mobiler blev X skiftet ud med Z og med sig bragte de en helt ny teknologi fra selskabet, nemlig de såkaldte Moto Mods, der kan alt fra at projektere indholdet på skærmen til at give ekstra batteritid.

Indtil nu er udviklingen af de smarte modulære tilbehør ikke for alvor gået amok, og udvalget af Moto Mods er i øjeblikket rimelig begrænset.

Men dette skal der laves om på, for i løbet af næste år vil mindst 12 nye Mods blive tilføjet. Der beretter Cnet.

Se også: Motorola Moto Z: Hands-on med modul-flagskibet [WEB-TV]

“Vores mål er at få endnu flere Mods ud dette år (2017) end vi gjorde sidste år, ingen tvivl om det”, fortæller lederen af Moto Mods, John Touvannas.

Senest er tre nye Moto Mods blevet præsenteret, idet vi har set en kamera modifikation fra Hasselblad, der giver optisk zoom til Moto Z’s kamera, en smart holder til bilen fra Incipio samt en endnu større strømpakke fra Mophie.

Se denne: Lenovo dropper eget navn og satser på ‘Moto’-smartphones

Det bliver spændende at se hvilke nye Mods, der kommer til Moto Z-serien, og selvom der ikke er noget konkret bekræftet endnu, så spekuleres der i bl.a. en spil-controller, et modul med ekstern lagerplads samt et alkoholmeter.

Lenovo satser altså stort på deres modulærer mobiler og håber at brugerne vil tage de mange Moto Mods til sig og blive en del af Motorola-universet.

Hvilke Moto Mods ønsker du at se? Lad os endelig høre dine tanker i kommentarsektionen under artiklen.

Læs også: Moto Z lanceres i Danmark i denne uge: Se de danske priser