Medie: Ingen 3D-Touch til Android foreløbigt

Rygter om 3D-Touch-lignende funktion til den kommende Android 7.0 N bliver manet til jorden.

Medie: Ingen 3D-Touch til Android foreløbigt

Apple ser ud til at få eksklusivitet i år på mærkets særlige 3D-Touch funktion, en skærmteknologi der mærker hvor hårdt der trykker på smartphonens display. 

I Android-verdenen er Huawei ene om at tilbyde trykfølsom teknologi i displayet, men uden understøttelse fra styresystemet er mulighederne begrænsede.

Derfor vakte det begejstring da det tidligere lød, at Google ville introducere featuren i kommende Android 7.0 N, en ny version af styresystemet som Google vil præsentere i den kommende uge.

Se også: Googles Android N får 3D-Touch funktion

Kilder hos den velorienterede nyhedssite Recode.net, maner dog disse rygter til jorden. Her lyder det, at featuren er nævnt i dokumentationen til Android N, men at den først vil debutere i en senere opdatering.

Dermed synes Apples iPhone 6S og 6S Plus at få nær eksklusivitet på featuren lidt endnu, da selv selskabets nyeste mobil, iPhone SE, ikke understøtter funktionen.

Følg med næste uge

Onsdag den 18. maj næste uge vil Google afholde deres årlige I/O udviklermesse, hvor selskabet vil fremvise alle de features du kan forvente i den kommende Android version 7.0, også kendt som Android N.

Du kan allerede se de vigtigste funktioner i Android 7.0 herunder:

Google udgiver Android N – her er alle nyhederne