Messenger Live Location: Del din placering i real time

Snart kan du live dele din placering med andre i Facebook Messenger, så det bliver endnu nemmere at finde og lokalisere dine venner.

Messenger Live Location: Del din placering i real time

Med en ny funktion i Facebook Messenger, kaldet Live Location, kan du dele din placering med venner og familier direkte i real time.

På den måde kan du følge en persons færd på vej til en fest, møde eller lignende. Så snart du deler din placering i en Messenger-samtale, enten i en gruppe eller med med én person, kan du følges de næste 60 minutter.

Live Location, der i skrivende stund er på vej til både iOS- og Android-enheder, er umiddelbart en rigtig smart løsning til at finde og lokalisere dine venner, og jeg kunne i den grad forestille mig funktionen brugbar til større arrangementer som festivaler og lignende.

Se også: Messenger-hack: Sådan læser du beskeder, uden de er “set” [TIP]

Funktionen virker ved at vælge Lokation i hjælpelinjen under tekstfeltet, og her vil der inden længe kunne findes en blå bjælke, hvor du kan starte Live Location og dine 60 minutters deling begynder. Du vil dog sagtens kunne stoppe trackingen inden timen er gået.

“Vi har testet dette i et stykke tid nu, og folk har fortalt, at Live Location er nyttigt, når du forsøge at koordinere med venner, vil fortælle folk hvor langt du er på vej til en aftale, eller endda dele hvor du er med din roommate, når du er på vej hjem fra byen” fortæller Facebook i en pressemeddelelse.

Vi har endnu ikke fået den nye funktion her på kontoret, men skriv endelig når du har fået funktionen, og hvis det er noget, du finder brugbart.

Læs denne: Nu kommer der reklamer i Facebook Messenger