Microsoft holder Surface-event i oktober

Der bliver sandsynligvis præsenteret nye Surface-produkter, når Microsofts Surface-chef indtager scenen sidst i oktober.

Microsoft holder Surface-event i oktober

Microsofts Surface-familie af hybrid tablets og laptops bliver sandsynligvis udvidet, når Microsoft afholder event sidst i oktober. Det skriver The Verge.

Fra den 31. oktober afholder Microsoft sit årlige ’Future Decoded’-event, men med Microsofts Surface-chef, Panos Panay, på talerlisten er det sandsynligt, at nye produkter fra Surface-afdelingen er i kortene.

Læs også:  Microsoft Surface Pro 2017 – Små forbedringer [TEST]

Microsoft har tidligere varslet, at en 4G-version af den eksisterende Surface Pro vil blive til, mens afløsere til både Surface Book og Surface Hub også virker sandsynlige.

Andre rygter peger på en Windows PC bygget op omkring ARM-processorer. Disse vil givetvis have Windows 10S ombord og være møntet enten på budget- eller undervisningsmarkedet.

En Microsoft talsmand har tidligere i år udtalt at planerne om en sådan maskine vil bære frugt i indeværende år. ”Windows 10 med Snapdragon-baserede maskiner vil blive tilgængelige i år” forsikrer talsmanden.

Mens Microsofts portefølje indenfor laptops, desktop og tablets bliver stadigt rigere, er der stilhed på smartphone-fronten. Seneste forlydender om en sådan enhed går tilbage til 2016 og Microsofts mobil-ambitioner synes at køre på lavt blus.

Se også:  Første billeder ude: Her er Microsofts Surface Phone