Microsofts nye Windows – skal du have den? [AFSTEMNING]

Med Windows 10 S har Microsoft kreeret en særlig hurtig og sikker Windows-variant - men med begrænsninger. Er den noget for dig?

Microsofts nye Windows – skal du have den? [AFSTEMNING]

Microsoft har denne uge lanceret en ny version af Windows 10, med et særligt fokus på undervisning og prisfølsomme segmenter: Windows 10 S.

Hensigten er at skabe en sikker, hurtig platform der ikke kræver det store af den hardware softwaren ligger på. Med bedre hverdagsydelse til følge.

Udgangspunktet er Windows 10 Pro og dennes mange features til administration, support og andre avancerede softwarefunktioner.

Se også:  Windows 10 S er Microsofts lynhurtige discount-Windows

Største ulempe bliver dog, at app-udvalget til Windows 10S er begrænset til det du kan finde i Microsoft egen Microsofts Windows Store. Derfor vil du i dag skulle undvære programmer som Google Chrome, Mozilla Firefox eller Adobes CC-pakke med eksempelvis Photoshop og Illustrator.

Hvad synes du? Er Windows 10 begrænsninger til at leve med? Eller foretrækker du en anden software-platform til din næste maskine? Stem herunder og knyt gerne din kommentar i feltet nedenunder.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...