MobilePay lancerer Box – Ny digital fælleskasse

MobilePay lancerer nu ny funktion i MobilePay appen. MobilePay Box gør det lettere at holde styr på bødekassen i klubben.

MobilePay lancerer Box – Ny digital fælleskasse

MobilePay, med deres knap fire millioner private brugere, lancerer nu ny funktion i appen. MobilePay har døbt den nye funktion Box og den skal gøre det lettere at holde styr på bødekassen, indsamlinger, klassekassen og hvad der ellers findes af fælleskasser.

Ifølge MobilePay kan det være svært at stå for økonomien i skoleklassens kagekasse eller på fodboldholdets bødekasse. Ofte bliver betalinger blandet sammen med den private økonomi, som derefter skal redes ud igen. Det vil Box lave om på.

Læs også: Nu kan du betale med Google Pay i Danmark

mobilepay box
Foto: Mobilepay

MobilePay Box kræver ikke man henter ny app

MobilePay Box bliver integreret i den nuværende MobilePay app, hvor man med et swipe fra venstre mod højre kan se menupunktet Box. Det tager under ét minut at oprette en ny fælleskasse som får et unikt ID, som andre brugere af MobilePay kan sende penge til. 

Det bliver hermed let at overskue hvem der indbetaler, hvad der bliver indbetalt samt hvad der bliver betalt for. 

Når pengene engang skal videre, så kan man handle med den direkte fra appen, overfører dem til egen konto eller sende dem til en anden bruger. Mark Wraa-Hansen, der er CEO i MobilePay siger:

“MobilePay Box er skræddersyet til et moderne samfund, hvor vi mennesker indgår i mange forskellige fællesskaber, men gerne vil bruge mindst mulig tid på bøvl og administration. Vi tror, løsningen rammer plet i alle Danmarks klassekasser, gavekasser, bødekasser og andre private fælleskasser,”

MobilePay Box er gratis indtil nytår

Box funktionen er blevet testet siden august måned og er nu endelig klar til brugere af appen. Der er gratis oprettelse på Box, men der fra nytår komme et gebyr på indbetalinger. Opnår en Box, efter nytår, 1.000 kroner i indbetalt sum, vil der være et gebyr på 15 kroner, hvilket vil ske for hver 1.000 kroner der bliver indbetalt. Dvs. når man opnår 2.000 kroner, så er der igen et 15 kroners gebyr. Holder man sig under 1.000 kroner, så er det helt gratis. 

Hver bruger kan oprette tre fælleskasser og kun denne ene person har adgang til dem. Der kan maksimalt indbetales 15.000 kroner til en MobilePay Box per kalenderår.

Læs også: Nu kan københavnere betale regninger til kommunen via MobilePay