Mobilsiden.dk har fået nye bedste venner

Mobilselskabet Aps, som i forvejen ejer Mobil.nu, har overtaget Mobilsiden.dk, og bliver dermed Danmarks største nyhedsformidler af tele & tech.

Mobilsiden.dk har fået nye bedste venner

Mobilselskabet Aps, der allerede er indehavere af blandt andet Mobil.nu, TelePrisTjek.dkSmartphonesRevealed.com, har overtaget Mobilsiden.dk, Mobilpriser.dk og netværkets andre sider, og er med opkøbet af Mobilbasen Aps blevet Danmarks største nyhedsformidler af mobilteknologi, prissammenligninger, test og anmeldelser af telefoner, bredbånd og mobilabonnement.

Med opkøbet betyder det hverken, at Mobilsiden.dk forsvinder eller bliver til Mobil.nu, og vi vil blive ved med at være den hjemmeside vores læsere kommer her for.

Tværtimod så er dette gode nyheder for både Mobilsiden.dk, Mobilsidens ansatte og ikke mindst Mobilsidens læsere.

“Vi er glade for at kunne løfte sløret for købet af Mobilbasen Aps. De har siden 1996 serveret danskerne dybdegående nyhedsstof, godt gennemarbejdede test og anmeldelser af telefoner, analyser af telemarkedet og grundige vurderinger af morgendagens mobilteknologi. Vi glæder os til at byde medarbejderne i Mobilbasen Aps velkommen ombord,”

Siger Nicolas Fredriksen, Teleanalytiker & Direktør i Mobilselskabet Aps.

Mobilsiden med endnu mere af det gode

Der sker en enorm udvikling i mobilteknologi, som specielt med 5G-netværk får sat turbo på, og vil have store betydninger for den almindelige dansker, men også for virksomheder. Det forbundne hjem begynder ganske langsomt at blive en del af danskernes hverdag. Lys og lamper, termostater, vaskemaskiner, overvågningskameraer, rullegardiner, elbiler og meget andet bliver “smart” og forbundet til hinanden. Digitale assistenter og automatiseringer er midtpunktet for det hele, og dem bliver der konstant udviklet på. Med 5G-netværket vil alt dette blive vildere end vi lige nu kan forestille os. 

Mobilsiden.dk og Mobil.nu skal være Danmarks bedste til at formidle alt om disse nye teknologier, mens vi selvfølgelig holder fast i vores kerneværdier, som fx test af mobiltelefoner, bredbånd, mobilabonnementer, tilbehør til mobiler og meget andet. 

I kan være helt rolige: Mobilsiden kører videre som altid, med samme mandskab og indhold, men styrket på flere måder. Kort sagt betyder det, at læserne kan se frem til endnu mere af det gode og dybdegående indhold.

Jeg vil stadig være chefredaktør på siden og jeg glæder mig ekstremt meget til arbejdet fremover, hvor både fokus, viden og team spirit styrkes.