Modtag Mobilsiden.dk’s nyhedsbrev

Hungrer du også efter de seneste mobilnyheder? Med vores nyhedsbrev er du altid opdateret på de seneste nyheder.

Modtag Mobilsiden.dk’s nyhedsbrev

Følger du med i udviklingen i mobilverdenen, og vil du gerne have de vigtige nyheder hurtigst muligt? Mobilsiden.dk’s nyhedsbrev bringer dig nyhederne direkte i din indboks. Hvor tit sender vi ud og hvilke nyheder sender vi ud? Læs mere her:

Den generelle nyhedsopdatering

Èn ting kan vi love dig; Vi kommer ikke til at spamme dig med nyhedsbreve. Vi sender nyhedsbreve ud, når vi synes det giver mening. Dog sender vi hver mandag et fast nyhedsbrev ud, hvori forrige uges vigtigste nyheder er – skulle du have misset nogle – samt mandag morgens vigtigste artikel.

Breaking news i mobilverdenen

En gang imellem sker der breaking news i mobilverdenen – ikke helt så tit som på nogle andre nyhedssites dog. Når der der denne slags extraordinære nyheder, som fx. denne nyhed: “BREAKING: Tjeep er gået konkurs”. Med nyhedsbrevet vil du modtage denne slags nyheder kort efter artiklen er kommet på Mobilsiden.dk.

Når vi er på events

Vi deltager jævnligt i events og præsentationer af mobiltelefoner. Faktisk deltager vi lige om lidt i årets største mobilevent, nemlig Mobile World Congress (MWC). I nyhedsbrevet får du de vigtige opdateringer fra events og informationer om hvilke præsentationer der er og hvornår de starter. Fx. vil der på MWC være en præsentation af den nye topmodel fra Samsung, nemlig Galaxy S9… den præsentation vil du jo ikke misse, vel?

MWC Barcelona
Mobilsiden.dk på visit i Barcelona til MWC. Vi deltager igen i år. Foto: Mobilsiden.dk

Konkurrencer

Sidst men ikke mindst, så afholder vi tit konkurrencer på Mobilsiden.dk. I nyhedsbrevet gør vi altid opmærksom på nye konkurrencer, så du er sikker på at deltage. Fx har vi lige nu en konkurrence om den spritnye OnePlus 5T i Lava Red. Den kan du vinde her.

Du tilmelder dig nyhedsbrevet her