Nu kan du bruge Dankort til MobilePay-køb

Danske Bank styrker MobilePay i konkurrencen om betaling med mobilen ved at indføre onlinebetaling med dit Dankort.

Nu kan du bruge Dankort til MobilePay-køb

Hvis du er en ivrig shopper på nettet med Dankortet og i forvejen benytter MobilePay fra Danske Bank, så er den ideelle løsning klar til dig.

Med MobilePay Online er det nu nemmere end nogensinde at foretage køb på webshops med et Dankort.

Læs også: Nu kan du bruge Mobilepay i supermarkedet

Siden lanceringen af MobilePay Online sommeren sidste år har det været muligt at foretage nemme køb gennem MobilePay med blandt andet Mastercard og VISA-kort, men nu opruster Danske Bank løsningen med understøttelse for Dankort.

Frem for at indtaste et langt og besværligt kontonummer, registreringsnummer og en udløbsdato ved hver handel skal du nu kun vælge MobilePay Online som betalingsform under betalingen af din vare på nettet. Herefter skal du angive dit telefonnummer, som du også har registreret dig med i MobilePay-appen.

Læs også: Danskerne får mere kortfri betaling

“I stedet for at hive kortet frem foran din computer og taste de 23 cifre fra dankortet, kan du nu styre hele købet med dankort fra din smartphone,” siger Danske Banks chef for MobilePay-divisionen, Mark Wraa-Hansen, til Computerworld.

Inden for 5 minutter skal du bekræfte dit onlinekøb i MobilePay-appen på din telefon, hvor webshoppen henter betalingsoplysningerne fra. Det daglige beløbsloft på 2000 kroner for overførsler mellem personer slipper du også for med MobilePay Online.

Læs også: Analytiker: MobilePay-regning bliver sendt videre til forbrugerne

Det er på op til de enkelte webshops, om de ønsker at betale et abonnement til Danske Bank og dets samarbejdspartnere for at modtage MobilePay-betalinger fra kunderne.

Lige nu har du 300 forskellige webshops at råde over, hvis du vil sløjfe den traditionelle onlinebetaling og gå den nemme vej i stedet.

Læs også: Bankerne opruster: Swipp køber Paii

Med implementeringen af Dankort til MobilePay Online forstærker Danske Bank sin position som den førende leverandør af mobilbetaling og giver konkurrenten, Swipp fra landets øvrige banker, kamp til stregen.