Nu kan du købe OnePlus 5 hos 3 og OnePlus

Det er i dag officiel salgsstart for den nye OnePlus 5, og for første gang kan du fra starten af købe telefonen hos 3 foruden OnePlus’ egen hjemmeside.

Nu kan du købe OnePlus 5 hos 3 og OnePlus

I sidste uge løftede OnePlus sløret for den nye OnePlus 5, og straks efter annonceringen var det muligt at forudbestille et eksemplar på 3’s hjemmeside eller ved blandt andet at benytte den såkaldte Early Drop-kode ”clearer photos” på OnePlus’ hjemmeside.

Sidst, men ikke mindst, fandt en popup-event også sted i 3Huset i København, hvor et begrænset parti var sat til salg.

Fra i dag af er det dog slut med forudbestillinger og alternative metoder for at få fat i den nye OnePlus 5. I dag er det ordinære salg nemlig skudt i gang, så du kan købe topmodellen og få den leveret inden for en uge, hvis du køber den fra OnePlus’ hjemmeside.

Læs også: OnePlus 5 – Endnu et sikkert hit [TEST]

Du kan dog blive ejer af en OnePlus 5 endnu hurtigere på anden vis. Teleselskabet 3 er nemlig igen en af få udvalgte samarbejdspartnere verden om, som har sikret sig retten til at sælge OnePlus’ smartphones, og modsat med OnePlus 3T sker det fra dag 1. Alle 3-butikkerne ser nemlig ud til at have masser af telefoner på lager, og så kan du blot tage et smut forbi din lokale 3-butik og købe et eksemplar med hjem. Her har du både mulighed for at købe telefonen sammen med 3’s abonnementer, men også uden. På 3’s hjemmeside kan du dog kun købe OnePlus 5 med abonnement.

Uanset om du køber OnePlus 5 i 3’s butikker eller på OnePlus’ hjemmeside, er prisen for den billigste model med 64 GB lagerplads og 6 GB RAM i farven Slate Gray 3799 kroner. Den anden udgave i Midnight Black har 128 GB lagerplads, 8 GB RAM og koster 4299 kroner.