Nu kan du opdatere OnePlus 3 og 3T til Android 7.1.1 Nougat

Den nyeste Android-software, version 7.1.1 Nougat, ruller nu ud til både OnePlus 3 og OnePlus 3T. Se her hvordan du får opdateringen med det samme.

Nu kan du opdatere OnePlus 3 og 3T til Android 7.1.1 Nougat

Hvis du har en OnePlus 3 eller den nyere OnePlus 3T, kan du nu opgradere softwaren fra Android 7.0 Nougat til den absolut seneste version, Android 7.1.1 Nougat.

I sidste uge begyndte OnePlus udrulningen af den nyeste Google-software til både OnePlus 3 og OnePlus 3T, som samtidig opgraderer OnePlus’ tilpasning af styresystemet til OxygenOS 4.1.0. Derudover opdateres softwaren også med Googles seneste sikkerhedsrettelser fra marts måned.

Læs også: OnePlus 3T lanceret i eksklusiv sort udgave

Den 353 MB store opdatering bringer en række yderligere nyheder og funktioner med sig. I et forumindlæg på OnePlus’ hjemmeside lyder listen over nyheder som følger:

 • Opgraderet til Android 7.1.1
 • Opdateret Googles sikkerhedsrettelser til 1. marts 2017
 • Tilføjet udvidet skærmbillede
 • Forbedret fotografering af bevægende objekter med reducering af sløring
 • Forbedret videostabilisering under optagelse (EIS 2.0)
 • Forbedret Wi-Fi-forbindelse
 • Forbedret Bluetooth-forbindelse
 • Generelle fejlrettelser

Som så mange andre smartphoneproducenter udruller OnePlus opdateringen gradvist for at opdage eventuelle fejl, inden de rammer for mange brugere. Derfor kan du endnu opleve, at opdateringen ikke er tilgængelig på netop din OnePlus 3 eller OnePlus 3T.

Få Android 7.1.1 Nougat til OnePlus 3/3T med det samme

Det er der heldigvis råd for. OnePlus har nemlig for vane at udsende opdateringen i både Tyskland og Canada før alle andre lande. Med et ganske simpelt trick kan du lynhurtigt lokke OnePlus’ servere til at udsende opdateringen til din telefon, selv om du befinder dig i hverken Tyskland eller Canada.

Det er muligt via en såkaldt VPN-tjeneste, som dirigerer al din internettrafik på – i dette tilfælde din OnePlus 3 eller OnePlus 3T – igennem en server i et andet land, sådan så det hos serverne i den anden ende ser ud som om, at du er i det pågældende land, som du har valgt, at forbindelsen skal gå igennem.

Læs også: OnePlus: Køb en OnePlus 3T og få den sendt øjeblikkeligt

Der findes et væld af VPN-tjenester – både til computere og smartphones, og der findes både gratis udgaver og tjenester, der koster penge. Tjenesterne varierer også derfor ekstremt meget i kvalitet (hastighed og stabilitet), men disse faktorer spiller en mindre rolle, da VPN-tjenesten her kun skal bruges til at tjekke efter nye softwareopdateringer og ikke til at downloade selve opdateringen.

Mobilsiden.dk anbefaler derfor, at du downloader appen ”Opera Free VPN – Unlimited VPN”, som er en utrolig simpel, brugervenlig og ikke mindst gratis VPN-tjeneste fra firmaet bag den velkendte Opera-webbrowser. Alternativt kan du bruge appen TunnelBear. For at aktivere en VPN-forbindelse på din mobil skal du gøre følgende:

 1. Download appen fra Google Play
 2. Klik på ”Get Started” og swipe igennem guiden
 3. Et popupvindue åbner på din telefon, som spørger om lov til at oprette en VPN-forbindelse. Klik på ”OK”.
 4. Appen er nu klar til brug. VPN-tjenesten er deaktiveret, så klik på knappen ”Connect”.
 5. Appen forbinder automatisk til den nærmeste server – højst sandsynligt i Holland. Klik derfor på ”Change Region” og vælg Germany på listen.
 6. Din internettrafik dirigeres nu igennem en server i Tyskland, og du kan nu tjekke efter opdateringen til Android 7.1.1 Nougat. Gå til telefonens indstillinger og scroll ned til ”Systemopdateringer” og tjek efter softwareopdateringer.
 7. Inden du klikker videre og begynder at downloade opdateringen, skal du gå ind i Opera VPN igen for at slå VPN-forbindelsen fra. Du klikker derfor på ikonet helt øverst til venstre, som udvider sidemenuen (eller swiper fra ventre side mod højre). Her er der en lille knap øverst, som du skal klikke på for at deaktivere tjenesten.
 8. Vend nu tilbage til indstillingerne og begynd download af softwareopdateringen. Nu kan du downloade den med fuld hastighed og genstarte telefonen, når den er klar – og så har din OnePlus 3 eller OnePlus 3T Android 7.1.1 Nougat.

Se  i videoen nedenfor, hvordan du får opdateringen til Android 7.1.1 Nougat med det samme. Videoen blev oprindeligt lavet i forbindelse med opdateringen til Android 7.0 Nougat, men det er fuldstændig samme fremgangsmåde, der gælder i dag med Android 7.1.1 Nougat.