Nu kan MobilePay let skifte mellem flere betalingskort

Danske Bank opdaterer mobilbetalingsappen, MobilePay, så du lynhurtigt kan skifte mellem flere forskellige betalingskort, inden du betaler eller overfører.

Nu kan MobilePay let skifte mellem flere betalingskort

Danske Bank fortsætter med at innovere på den populære app, MobilePay, der lader dig betale i butikker med din smartphone samt overføre penge til og modtage fra andre.

Nu kan banken på MobilePays hjemmesiden løfte sløret for en række nye funktioner, der skal gøre MobilePay til en endnu mere attraktiv løsning i forhold til Swipp, som alle de andre konkurrerende banker er gået sammen om at lave.

Læs også: Nu kan du sende endnu flere penge med MobilePay

En stor del af brugerne benytter sig af mere end ét betalingskort, eksempelvis et til privat brug og et fra firmaet. Det har dog hidtil været en noget besværlig affære at bruge MobilePay, hvis man skifter mellem flere forskellige kort – og netop dette forbedrer denne opdatering af iOS-, Android– og Windows Phone/10 Mobile-appen gevaldigt.

Når du skal til at overføre et beløb til andre, eller hvis du står i butikken og skal til at betale, kan du nu vælge, hvilket betalingskort pengene skal trækkes fra. Ikonet finder du lige ved siden af den knap i bunden, der skal stryges fra venstre mod højre.

Klikker du på ikonet inden en betaling eller overførsel, kommer en nem og overskuelig oversigt frem, hvor du præsenteres for en liste af tilføjede betalingskort – uanset om det er Dankort, Visa Electron, MasterCard eller noget helt fjerde.

Læs også: Swipp lancerer selvstændig betalings-app

Vil du betale med et andet betalingskort, er det altså blot at vælge det her. Vælger du derimod ikke noget betalingskort, benyttes det betalingskort, som i forvejen er angivet som dit foretrukne. Herefter fungerer betalingen eller overførslen, som du kender det.

MobilePay

Tilføj nyt betalingskort på få sekunder

Når nu MobilePay lægger op til at benytte flere betalingskort, skal de selvfølgelig også først tilføjes. Normalt kan det være lidt af en langsommelig procedure at skrive det lange kortnummer, udløbsdatoen og registreringsnummeret korrekt af.

Læs også: Modtag dine kvitteringer digitalt i MobilePay

Her har Danske Bank også fundet en ganske smart løsning: Kameraet. Et betalingskort tilføjes ganske simpelt ved, at du scanner det med kameraet som var det en QR-kode. Herefter aflæser appen alle tallene på betalingskortet, og så er det straks kort klar til brug i MobilePay. Op til seks forskellige betalingskort kan tilføjes i den opdaterede app.