Nu kan Pokémon GO Plus-armbåndet købes i Danmark

Bluetooth-armbåndet Pokémon GO Plus til din smartphone er nu til salg i de danske butikker, så du kan effektivisere din jagt efter sjældne pokémonner.

Nu kan Pokémon GO Plus-armbåndet købes i Danmark

Pokémon GO blev på rekordtid denne sommers helt store dille, og selv om hypen naturligvis har lagt sig, bliver det populære mobilspil stadig spillet flittigt landet over.

Efter spillets udgivelse stod det hurtigt klart, at Pokémon GO er et af de mere strømslugende af slagsen, hvis ikke strømsparetilstand slås til. Med en smart lille gadget kaldet Pokémon GO Plus kan du dog ikke kun spare strøm på mobilen, men også gøre jagten efter pokémonner sjovere og anderledes.

Firmaet bag Pokémon GO-spillet, Niantic, har nemlig haft dette armbånd under udarbejdelse siden spillets lancering, men måtte udskyde det. Nu er det, efter planen, lanceret og kan købes i Danmark.

Læs også: Hvilke iPhones og Android-smartphones virker Pokémon GO på?

Armbåndet er ganske simpelt og har kun nogle enkelte funktioner. Pokémon GO Plus skal først og fremmest forbindes til din smartphone via Bluetooth. Her er iPhone 5, 5c, 5s, SE, 6, 6s, 6 Plus og 6s Plus kompatibel – og forhåbentlig også iPhone 7 – så længe de kører med iOS 8 eller 9 eller nyere.

Hvis du har en Android-telefon, skal den først og fremmest have 2 GB RAM (hukommelse) og køre med Android-version 4.4 eller frem til 6.0 – og formentlig også den nye Android 7.0 Nougat. Der skal desuden være Bluetooth 4.0-teknologien indbygget i telefonen. Hvis Pokémon GO med andre ord er synlig i og kan downloades uden problemer fra Google Play-butikken, er din telefon køreklar.

Sådan virker Pokémon GO Plus-armbåndet

Når du har forbundet Pokémon GO Plus-armbåndet med din smartphone, er det blot at gå i krig med at finde pokémonner. Nu vil armbåndet nemlig blinke og vibrere, så snart der er en pokémon i nærheden af dig.

Når du har en pokémon i sigte, kan du fange den ved at trykke på armbåndets knap for at kaste en Poké Ball. Armbåndet lyser og vibrerer igen, hvis det er lykkedes at fange pokémonnen.

Læs også: Hvor meget mobildata og batteri bruger Pokémon GO?

Når du går rundt, kan du også her trykke på den store knap på armbåndet, hvorefter spillet søger efter PokéStops i nærheden af dig. Hvis der er et PokéStop med nogle objekter, du kan samle sammen, bliver de helt automatisk føjet til din samling.

Pokémon GO Plus-armbånd: Pris og tilgængelighed

Pokémon GO Plus har en vejledende pris i Danmark på 399 kroner, hvor det til en start er Bilka og Føtex, der har den smarte, lille gadget på lager.

Andre forhandlere, bl.a. CDON, ComputerCity, Coolshop, Dustin, Expert, Komplett, POWER og Proshop fører også Pokémon GO Plus-armbåndet.