Ny OnePlus 3T-variant kan blive præsenteret i morgen

I et tweet hinter OnePlus, at deres seneste flagskib, OnePlus 3T, kan være på vej i en ny blå farvevariant.

Ny OnePlus 3T-variant kan blive præsenteret i morgen

OnePlus er på kort tid blevet et rigtig kendt og velanset mobilmærke, og især deres seneste versioner OnePlus 3/3T har vundet indpas hos mobilbruger verden over.

I øjeblikket kan 3T’eren kun fås i farverne Soft Gold med en hvid front og Gunmetal med en sort front – men noget tyder på, dette snart vil ændre sig.

For mindre end et døgn siden postede OnePlus nemlig et tweet med datoen 15/03 2017, altså i morgen, og teksten: “Something is about to go down with @oneplus & @coletteparis – stay tuned”.

Teksten er skrevet med hvid skrift på en blå farve, og det er altså det, som danner grund for troen om, at succes-mobilen vil komme i en ny blå farvevariant, i samarbejde med Colette.

Se også: OnePlus 3T slår Google Pixel XL i lynopladning fra billader

Se også: OnePlus afsløret i snyd med hastigheden i benchmarkapps

Colette er en større modekoncern med både tøj, sko og andet tilbehør, og derfor går der ligeledes også rygter om, at det i stedet vil være et nyt stykke tilbehør, OnePlus vil præsentere i morgen – f.eks. et smartwatch eller anden wearable.

Her på Mobilsiden.dk skal vi selvfølgelig nok sørge for at holde jer opdateret på hele denne OnePlus nyhed, og vi er rigtig spændte på at se, hvad de vælger at præsentere i morgen.

Tror du, at de vil præsentere en blå OnePlus 3T eller er det noget helt andet, vi har i vente?

Læs også: OnePlus: Køb en OnePlus 3T og få den sendt øjeblikkeligt