Nye spor peger på Surface Phone

Microsoft vil godt nok ikke sige noget selv, men brødkrummerne peger i retning af en Surface Phone

Nye spor peger på Surface Phone

Det er ikke længe siden, at en mystisk telefon dukkede op i forbindelse med Microsofts i form af nævnelsen af en hidtil ukendt Lumia Phone X. Om det er den, der er tale om, vides ikke, men endnu en detalje peger på, at Microsoft barsler med en Surface Phone.

PhoneArena.com har nemlig opsnappet, at hvis man taster ‘surfacephone.com’ ind i sin browser og trykker enter, så bliver man ledt videre til Microsofts Surface-website.

Læs også: Microsoft Lumia 950 – God start for Windows 10 [TEST]

I sig selv er det ikke et stærkt bevis på noget, og det er bestemt også en mulighed, at Microsoft blot er påpasselige med domænenavne, men en smartphone i Surface-navnet har været rygtet længe.

Evan Blass, manden bag twitter-brugeren @evleaks, lægger dog ikke noget i dette domænenavn. Han siger, at domænet blev købt for over et år siden, og at pressen blot først har fundet ud af det nu. Det skriver han i en klumme på Venturebeat.

Læs også: Salget af Lumia-smartphones styrtdykker

Desuden mener Evan Blass, at Microsoft har en række domænenavne, der starter med Surface, og ifølge ham “er vi ikke tættere på en Surface Phone i dag, end vi var før domænet blev opdaget.”

Tættere på eller ej, så er det dog noget af et sammentræf med et af de længerevarende rygter i branchen. Tilbage i oktober hørte vi blandt andet, at en telefon var på vej fra den del af Microsoft, som beskæftiger sig med Surface-tabletterne – ikke Microsofts smartphone-afdeling. Disse to afdelinger er nu lagt sammen.