OnePlus 3 i Soft Gold bliver forsinket

OnePlus 3 er ude, og mange har allerede været inde for at få fingrene i den. Dog mangler en speciel udgave i udvalget.

OnePlus 3 i Soft Gold bliver forsinket

OnePlus 3 er ude, og mange har allerede været inde for at få fingrene i den. Dog mangler en speciel udgave i udvalget.

Hvis du går og overvejer at anskaffe dig den nye OnePlus 3, kan det være du skal vente lidt endnu. I hvert fald, hvis du er interesseret i en bestemt farve.

Læs også: OnePlus 3 er officiel: Ny prisstærk topmodel i metal

OnePlus har som bekendt i denne tredje udgave endeligt gjort op med deres invitationssystem, og flagskibsdræberen bliver nu langt nemmere at få fat i. Dog ikke helt, hvis du har forelsket dig i OnePlus 3’s nye farve, Soft Gold.

OnePlus 3 kommer nemlig både i den klassiske sorte udgave, kaldet Graphite, samt en ny udgave med hvid front. Denne model har fået navnet Soft Gold, men det er endnu ikke muligt at bestille den fra deres side.

Soft Gold-udgaven er ellers til at finde flere steder på deres hjemmeside, men når man kommer til at skulle vælge model, er Graphite den eneste mulighed. Det har vakt undren blandt mange OnePlus fans og andre interesserede, og det er stadig ikke blevet offentliggjort, hvornår det er muligt at bestille den hvide udgave.

Soft Gold
Soft Gold-farven dækker hele bagsiden og kanterne af telefonen. Foto: gsmarena.com

Forleden svarede medstifter af OnePlus, Carl Pei, dog en bruger på Twitter, at vi kan forvente at se Soft Gold-farven engang sidst i juli. Så du må altså væbne dig med tålmodighed, hvis den guldprydede model er noget for dig.

Læs også: Første kig: OnePlus 3 hands-on [WEB-TV]

Kan du ikke vente, så findes der heldigvis massevis af covers, som man kan pryde den klassiske OnePlus farve med.

OnePlus 3 kan bestilles direkte fra deres egen webshop.