OnePlus 3 spottet i rød på OnePlus’ webshop

En ny og tredje rød farvevariant af OnePlus 3 dukkede for en kort stund op på OnePlus' hjemmeside og kan derfor være på vej.

OnePlus 3 spottet i rød på OnePlus’ webshop

Den nye topmodel fra kinesiske OnePlus 3 er i første omgang kun lanceret i farverne Graphite og Soft Gold, hvor sidstnævnte er forsinket til næste måned. En ny og tredje farve er dog med al sandsynlighed undervejs, viser det sig.

Læs også: OnePlus 3 er officiel: Ny prisstærk topmodel i metal

En bruger på Twitter var angiveligt hurtig på tasterne og fangede således et billede af en hidtil uset rød udgave af OnePlus 3, inden den kort tid efter blev fjernet fra den kinesiske udgave af OnePlus’ webshop.

OnePlus 3
Lighederne mellem HTC 10 og OnePlus 2 er ikke til at tage fejl af. Foto: Twitter.com (@the_malignant)

På billedet ses samme konstruktion udført i aluminium som normalt med den sædvanlige sorte front, der til forveksling ligner HTC 10 i netop samme røde farve, som kun er tilgængelig i få lande.

I den korte tid den røde udgave af OnePlus 3 var tilgængelig, så prisen også umiddelbart ud til at være den samme på 2.499 kinesiske yuan eller 2.990 kroner, men det kan naturligvis også være en fejl.

Læs også: OnePlus 3 – En forbløffende god smartphone [TEST]

Det vil ikke være unormalt, hvis den på et senere tidspunkt kommer til salg med et højere prisskilt og eventuelt som en eksklusiv udgave. Såfremt den røde farve bliver en realitet, er det heller ikke usandsynligt, at den kun er forbeholdt hjemlandet Kina. Der er dermed ikke andet for end blot at se tiden an.