OnePlus 5 model forsvinder: en afløser på vej?

Visse OnePlus 5 modeller er ikke til at få længere - en mulig november update bliver stadig mere sandsynlig.

OnePlus 5 model forsvinder: en afløser på vej?

Kinesiske OnePlus har med deres OnePlus 5 skabt deres mest ambitiøse mobil til dato – noget tyder dog på, at en afløser er på trapperne bare fire måneder efter OnePlus 5’s lancering.

Netmediet GizmoChina erfarer, at en ’OnePlus 5T’ skulle være på trapperne, med en forventet lancering i november 2017.

Samtidig begynder udvalget af forgængeren, OnePlus 5, så småt at svinde ind, med en 128GB ’Slate Gray’-version som nu ikke længere er på lager i selskabets netbutik.

Forrige år fik forgængeren, OnePlus 3T, også en november-debut med en lancering den 16. november. Holder OnePlus samme tidsplan som forrige år er en OnePlus 5T lancering næste måned sandsynlig.

Se også:  Konkurrence – Vind en special edition af OnePlus 5

OnePlus 5T OPPO F5
OnePlus 5T vil givetvis minde meget om OPPO F5. Foto: Gizmochina.com

Hvad OnePlus 5T vil byde på af specifikationer og designfeatures er fortsat uvist, men hos kinesiske Gizmochina rapporteres der om et nyt display, der vil få det mere aflange 18:9 format.

Med det nye format følger også en større skærmdiagonal på 6 tommer som matcher mange af efterårets topmobiler fra Google, Huawei og LG. Opløsningen får også et lille løft til Full HD+ (2.160×1.440 pixels).

Et lækket foto af en mulig fætter til OnePlus 5, Oppos F5-smartphone giver samtidig indikationer om, hvordan OnePlus 5T vil se ud.

Se også:  OnePlus 5 sælger allerede bedre end Samsung Galaxy S8 hos 3