OnePlus 6T: Det første foto taget med den

OnePlus har delt det første billede taget med OnePlus 6T, som afslører at telefonen måske får en nat funktion, indbygget i kameraet.

OnePlus 6T: Det første foto taget med den

Vi er præcis en uge fra OnePlus 6T eventet. Det måske sidste store event for en mobiltelefon i år. Men der har også været ufattelligt travlt, så vi er nogle der efterhånden trænger til et åndehul, inden det går løs til Mobile World Congress i februar 2019.

Men selvom det nok er den sidste mobil der bliver præsenteret i år, så er forventningerne stadig skyhøje. Vi ved allerede at OnePlus 6T får en fingeraftrykslæser i skærmen og ikke får en jackstik indgang, men til gengæld et større batteri. Et foto delt af OnePlus’ direktør afslører måske også forbedringer i kameraet.

Læs også: 3,5 mm port til jackstik forsvinder i OnePlus 6T

oneplus 6t nat foto
Billedet taget med OnePlus 6T, delt af Pete Lau. Foto: OnePlus.net

Pete Lau, der er direktør for OnePlus, har delt ovenstående billede med teksten “Bring your own filter. Det er et billede, taget om natten, af Shenzhen centrum. Han har delt billedet i fuld opløsning, dvs. det er 13 megapixel og fylder over 10MB. Du kan hente fotoet i fuld størrelse her.

Vi synes umiddelbart det ser rigtig fornuftigt ud og det kunne godt tyde på, at OnePlus 6T kommer med en dedikeret funktion til natfotografering, som vi tidligere har set i fx Huawei P20 Pro. 

Heldigvis får vi det snart at vide. OnePlus havde planlagt at holde eventet den 30. oktober, men har flyttet det til dagen før, fordi Apple også besluttede at holde event den 30. 

Læs også: Officielt: OnePlus 6T rammer butikkerne den 6. november