OnePlus 6T-emballage angiveligt lækket

Emballagen til den kommende OnePlus 6T er angiveligt blevet lækket. Den afslører både notch og fingeraftrykslæser.

OnePlus 6T-emballage angiveligt lækket

Selvom det ikke er mange måneder siden at OnePlus 6 blev lanceret, tyder alt på, at vi ikke er særligt langt fra en lancering af OnePlus 6T.

Læs også: Android Pie åben beta er nu klar til OnePlus 6

OnePlus har valgt at fremskynde lanceringen af den kommende model, i forhold til de tidligere år, hvor “T”-modellen blev lanceret i november måned. Nu er der dukket billeder op, der angiveligt viser emballagen til OnePlus 6T.

OnePlus 6T emballage
Her ses de lækkede billeder af kassen til OnePlus 6T. Foto: 9to5google.com

Hvis man skal tro billederne, som er dukket op på den kinesiske Twitter-pendant, Weibo, så har OnePlus nogle designændringer i støbeskeen til OnePlus 6T. De vedvarende rygter, om en indbygget fingeraftrykslæser i skærmen, bliver åbenbart til virkelighed, hvilkes ses tydeligt på billederne, hvor et fingeraftryk er afbilledet i bunden af telefonen. Det er ikke verdens største nyhed, eftersom Oppo har brugt den teknoligi i et stykke tid nu. Det bliver dog, hvis det er sandt, stadig en væsentlig opgradering fra tidligere.

Læs også: Oppo R17 Pro er officiel med SuperVOOC opladning

Derudover ser billederne ud til at bekræfte den meget mindre, dråbeformede notch, hvilket for mange er en kærkommen nyhed i OnePlus 6T. Den brede notch på OnePlus 6 har været bredt diskuteret, og der er selvfølgelig både stemning for og imod, men at bruge en dråbeformet notch vil unægteligt udnytte skærmen bedre. Også her skal vi kigge mod Oppo som har gjort brug af samme notch i deres seneste telefoner, hvilket i sig selv tyder på, at der er hold i rygtet.

Emballagen afslører ikke meget andet end de to ting. Man kan lige se placeringen af knapperne også, men det er der ingen grund til at gå i detaljer med. Der er stadig ingen officiel lanceringsdato eller pris på OnePlus 6T, men efter alt at dømme kan vi regne med at telefonen kommer til oktober. Desværre forlyder det også, at OnePlus 6T får et lidt tungere prisskilt end sine forgængere.