OnePlus afslører designet på 7T inden lanceringen

OnePlus viser for første gang nogensinde et kommende flagskib frem, før den officielle lancering. Her er OnePlus 7T.

OnePlus afslører designet på 7T inden lanceringen

Normalt er der masser af lækkede billeder af kommende mobiltelefoner, hvorefter de bliver vist frem ved en stor officiel lancering. Denne gang prøver OnePlus noget nyt og viser selv OnePlus 7T frem inden lanceringen.

Billederne OnePlus har fremvist er både skitser og billeder af den nye telefon. Billederne viser bagsiden af OnePlus 7T, hvor et nyt kameradesign bliver afsløret med tredobbelt kamera – 17mm, 26mm og 51mm. Den blå farve ser ud til at være den samme Nebula Blue som på OnePlus 7. I skitser kan man desuden se den klassiske OnePlus-notch stadig er at finde.

OnePlus administrerende direktør, Pete Lau, delte billederne i et blogindlæg på i producentens community, hvor han blandt andet skrev:

“I dag skal vi gøre noget, vi aldrig har gjort før: afsløre designet af vores kommende flagskib først i vores community.”

“Enestående design handler ikke kun om de ting, du ser, men også om de små ting, som du ikke engang bemærker. Det handler om, at alt er på de rigtige steder og skabe en hurtig, flydende, problemfri og flydende oplevelse.”

“Så vi har talt om følelse og materialer, men hvad med designsprog? Når du kigger på bagsiden af ​​en telefon, er kameraet måske den første ting, der tiltrækker din opmærksomhed. Det er et utroligt vigtigt stykke af design-puslespillet, så vi har redesignet kamerahuset til vores kommende flagskib. Kameraet skal udvise vovet visuelt udsagn, men også virke naturligt med det overordnede design.”

Du kan læse hele Laus indlæg her.

Her er OnePlus 7T

Her kan du se billederne OnePlus har delt af det nye flagskib.

OnePlus 7T
Skitser af OnePlus 7T. Foto: OnePlus
OnePlus 7T
Sådan ser bagsiden på OnePlus 7T ud. Foto: OnePlus
OnePlus 7T
Læg mærke til det nye tredobbelte kamera på OnePlus 7T. Foto: OnePlus

Hvad siger i til det? 

Læs også: OnePlus 7T lanceres 10. oktober