OnePlus deler foto af OnePlus 5

Så kom det første officielle billede af OnePlus 5

OnePlus deler foto af OnePlus 5

Efter nogen tids tvivl om hvordan OnePlus 5 – den kommende flagskibstelefon fra selskabet – skulle se ud, fejer selskabet nu enhver tvivl af banen.

På selskabets Google+ side inviterer OnePlus den globale lancering af OnePlus 5 med et klart billede af telefonens bagside, hvor antenner, kameramodul og powerknapper tydeligt kan ses.

Det ser ud til, at OnePlus vil bevare konstruktionen i metal og at farven vil minde om den matsorte version af OnePlus 3T døbt ’Midnight Black’ .

Se også:  Knivskarpt billede af OnePlus 5 lækket

Billederne understøtter de verserende rygter om et dobbeltkamera til mobilen samt et design der læner sig tæt på af Apple matsorte iPhone 7. En lille fold langs kanterne giver dog grund til at tro, at mobilen vil føles anderledes når den holdes i hånden.

Præcis hvad OnePlus vil byde på vil dog endegyldigt blive offentliggjort den 20. juni kl. 18.00 dansk tid.

Pris og tilgængelighed også ude

Dagen har budt på andre større læk angående OnePlus 5’s specifikationer og tilgængelighed. Salgsmateriale antydede kraftigt at mobilen ville få salgsdebut den 22. juni mens den vil få både 8GB RAM samt Qualcomms hurtigste mobilprocessor til dato.

Tidligere på ugen blev prisen samtidig indirekte lækket af OnePlus, hvor den finske pris blev indikeret til at lade på 550 Euro svarende til godt 4.000 kroner.

Se også:  EVLeaks: Her er specs og salgstart på OnePlus 5