OnePlus kaster 900 millioner kroner efter nyt R&D-center

OnePlus vil have bedre kameraer og være på forkant med 5G og kunstig intelligens. Det skal et nyt innovationscenter skal hjælpe med.

OnePlus kaster 900 millioner kroner efter nyt R&D-center

OnePlus præsenterer i dag planerne om et nyt, stort innovationscenter – også kaldet et R&D-center i den indiske by Hyderabad, der er et af Indiens største it-hovedsæder.

OnePlus vil investere mere end 900 millioner kroner over tre år, og gøre det nye innovationscenter til den globale virksomheds teknologiske hjerne. Herfra skal der forskes, udvikles og arbejdes med nye teknologier som fx kunstig intelligens, maskinlæring og 5G.

Centeret kommer til at indeholde tre laboratorier, der kommer til at beskæftige sig med kamera-, netværk-, og automatiseringsteknologier.

Læs også: Sådan forventes OnePlus 7T at se ud

OnePlus 7 Pro
OnePlus vil investerer i endnu bedre mobilkameraer. Foto: Mobilsiden

Det nye innovationscenter kommer til at spille en afgørende rolle for udviklingen af nye teknologier, og være med til at styrke OnePlus’ portefølje med endnu bedre og digitale produkter.

Det nye innovationscenter giver os langt større kapacitet til at udforske og udvikle fremtidens produkter, og føre feedbacken fra vores community ud i livet. Samtidig er Indien vores klart største marked på verdensplan og et perfekt sted for os at videreudvikle både på vores produkter, men også industrien i det hele taget,

siger Marie Feldborg, der er marketingdirektør i OnePlus Danmark.

Sagen er ikke slut

Næste kronologiske indslag i fortællingen kommer her. mobilsiden kunne ikke lade være. d. 26/8/2019 dykkede vi igen ned i emnet med en artikel der belyste emnet Overblik: Mobilsidens læsere tror på OnePlus TV – Artiklen finder du her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for seneste nyt i sagen..