OnePlus: Køb en OnePlus 3T og få den sendt øjeblikkeligt

Længe har OnePlus’s mobiler været markeret som udsolgt, men det bliver der nu lavet om på. Du kan nu bestille en OnePlus 3T og få den sendt med det samme.

OnePlus: Køb en OnePlus 3T og få den sendt øjeblikkeligt

OnePlus præsenterede sidste år de to mobiler OnePlus 3 og OnePlus 3T, der blev modtaget med stor begejstring blandt både brugere og anmeldere verden over, og i den grad har været med til at udbrede kendskabet og udvide fanskaren til det kinesiske mærke.

Men den store begejstring har også kunnet mærkes på deres levering af mobilerne, ja eller mangel på samme. For på deres website står alle de seneste modeller som værende udsolgt – i hvert fald indtil i dag.

Se også: Sådan får du Android 7.0 Nougat til OnePlus 3 og 3T her og nu

Nu åbner OnePlus nemlig op for det de kalder “immediate shipping” for den nye OnePlus 3T. Med andre ord betyder det, at du nu kan bestille mobilen online og få den sendt afsted mod din adresse med det samme.

I første omgang gælder det dog kun 64 GB-modellen i den sorte farvevariant, kaldet Gun Metal, men man kan kun forestille sig samme procedure vil ramme de andre modeller, så snart produktionen igen kan følge med efterspørgslen.

Læs denne: Nu kan du købe OnePlus 3T i farven ‘Soft Gold’

Du kan læse mere om deres nye tiltag samt sikre dig et eksemplar af mobilen på deres hjemmeside her.

Læs også vores anmeldese af OnePlus 3T – Fortsat et fantastisk køb [TEST]