OnePlus lancerer OnePlus 6 i ny, knaldrød farve

OnePlus er klar med en ny og fjerde variant af OnePlus 6. Den nye farve er postkasserød og kan allerede forudbestilles i dag.

OnePlus lancerer OnePlus 6 i ny, knaldrød farve

Da OnePlus 6 blev lanceret for knap to måneder siden, blev den tilgængelig i tre forskellige farver: Mirror Black, Silk White og Midnight Black.

Læs også: OnePlus slår rekorder. Over en million Oneplus 6-smartphones solgt på tre uger

I dag har OnePlus’ grundlægger, Pete Lau, annonceret på OnePlus’ forum, at OnePlus 6 kommer i en ny og fjerde farve kaldet ”OnePlus 6 Red”. Den nye farve er, som navnet indikerer, rød – faktisk knaldrød.

Bag den nye farve ligger et større arbejde og en masse forsøg, fortæller grundlæggeren. OnePlus har valgt en rød farve, der ikke er for lys, og farven skulle efter sigende en klar dybdeeffekt ligesom rav. Effekten er nået ved at lægge en form for blank plastikfilm oven på bagsiden.

Farven er noget anderledes end den røde udgave af OnePlus 5T, der blev solgt i et begrænset antal tidligere på året. Det var interessen for denne farve, der førte til, at OnePlus nu er klar med efterfølgeren i en ny rød farve.

OnePlus 6 Red
Foto: OnePlus

Forudbestilling i dag – salgsstart den 10. juli

Pete Lau fra OnePlus oplyser, at OnePlus 6 Red kommer til salg i alle lande, hvor de øvrige varianter sælges. Den røde farve består af 8 GB RAM og 128 GB lagerplads – altså samme konfiguration som den ene af de to varianter med farven Midnight Black. Pete Lau oplyser, at den røde farve får samme pris som den normale variant. Det vil sige, at den koster 4.399 kroner.

OnePlus oplyser på sin hjemmeside, at den røde variant kan forudbestilles allerede nu. Det normale salg starter tirsdag den 10. juli klokken 10:00, hvor den også vil være til salg hos Telia.