OnePlus lancerer OnePlus 7T

OnePlus har netop lanceret OnePlus 7T ved et lettere utraditionelt event. Her er den.

OnePlus lancerer OnePlus 7T

Opdatering: OnePlus TV blev også lanceret til eventet.

OnePlus har netop lanceret OnePlus 7T, hvilket er foregået ved et noget utraditionelt arrangement. I stedet for den klassiske keynote, der afholdes foran et nøje udvalgt publikum, har OnePlus denne gang forudproduceret hele lanceringen.

OnePlus 7T bliver den første med Android 10 præinstalleret

Desværre har OnePlus åbenbart ikke den store ekspertise indenfor streaming. Den cirka tyve minutter lange video var meget svær at følge med i, for at sige det mildt. Lyden havde så mange udfald, at der af og til gik hele sætninger tabt. Rimelig paradoksalt for et selskab, der brander sig på at man aldrig skal lade sig nøje.

Tilbage til selve eventet, og de nyheder OnePlus løftede sløret for – eller ikke løftede sløret for. For der var nemlig forventninger til, at man udover OnePlus 7T også ville få offentliggjort OnePlus 7T Pro og OnePlus TV. Desværre er der, i denne omgang, kun tale om OnePlus 7T.

Hvad har det nye flagskib så at byde på? Trippelkamera som vi også ser det på OnePlus 7 Pro, dog i en lidt anderledes udformning med en rund kameraø. Telefonen har i øvrigt et enkelt kamera på fronten, som er placeret i en dråbeformet notch, som vi kender det fra OnePlus 7. Man har altså ikke valgt at gå med pop-up-kameraet fra pro-modellen.

Skærmen på OnePlus 7T er på 6,55 tommer, og har en opdateringsfrekvens på 90Hz. Derudover er skærmen et såkaldt flat panel, så der er ingen buede kanter. Batteriet er på 3800mAh, hvilket i sig selv ikke er overvældende. Men som altid byder OnePlus på lynhurtig opladning, denne gang i form af Warp Charge, der lader 70 procent på en halv time. Sidst men ikke mindst kommer OnePlus 7T med Android 10 direkte fra fabrikken.

OnePlus 7T og OnePlus 7T Pro lanceres også den 10. oktober i London. Indtil videre er der ingen officiel salgsdato eller pris for det danske marked. 

Hele videoen fra OnePlus’ lancering af OnePlus 7T kan herover.

Læs også: Her er OnePlus TV med 4K QLED og indbygget soundbar