OnePlus One: skærmproblemer tilsyneladende løst

Det tyder nu på at OnePlus har formået at finde en løsning på de infame skærmproblemer som mange kunder har oplevet.

OnePlus One: skærmproblemer tilsyneladende løst

OnePlus har meldt ud at de en gang for alle vil forsøge at komme de skærm problemer som rigtig mange oplever, til livs. OnePlus har i flere omgange forsøgt at rette fejlen, netop derfor har mange været ovenud skeptiske omkring den seneste udmelding.

Personligt har jeg selv en OnePlus One som jeg gennem længere tid har haft store problemer med – specielt når telefonen er blevet varm. Jeg har forsøgt med flere forskellige ROMs for at komme problemer til livs, og endte med at konkludere at fejlen måtte være hardware relateret.

Læs også: Mulig pris på OnePlus Two afsløret af direktør

Nu tyder det på at min mistro står til skamme, jeg har afprøvet den nyeste ROM som skulle indeholde et fix til skærmen, og jeg forsøger mig nu med forsigtig optimisme.

Det natlige build fra Cyanogen den 15-05-2015 havde en opdatering til den synaptics driver der styrer skærmen. Jeg opdaterede min telefon med denne version i forgårs, og har hele dagen igår ikke oplevet nogle uhensigtsmæssige forhold omkring skærmen.

Læs også: Cyanogen Inc. integrerer Truecaller i Cyanogen OS

Også andre steder på nettet er der optimisme at spore, det lader altså umiddelbart til, at der i denne omgang er løst i hvert fald nogle af problemerne. Før jeg opdaterede, kunne jeg rimelig konsekvent fremprovokere problemet med at skærmen pludseligt ikke reagerede på input hvis jeg bevægede min finger på tværs af telefonens tastatur, det kan jeg ikke længere.

Jeg har ej heller oplevet ghost-touches som jeg ellers også havde tidligere, dog var frekvensen af dette problem ikke lige så stort, så helt at konkludere at det er væk, kan jeg ikke endnu.

Det natlige build kan hentes på Cyanogens hjemmeside her, og for alle andre der ikke gider rode med det, er der ikke andet at gøre end at vente til der ruller en ny opdatering ud til jeres enheder i nærmeste fremtid – men vent med at kaste telefonen i skraldespanden.

Kilde: Cyanogen Changelog

Fortællingen går videre

Siden vi kørte denne historie er der kommet nyt om sagen. mobilsiden kørte videre med bolden. 11/5/2015 gik redaktionen videre og publicerede et indlæg om OnePlus vil rette fejlramt skærm en gang for alleKlik her for at læse artiklen.. Meget er sket siden. Du kan klikke her for sidste nyt i sagen..