OnePlus-produktchef forsvarer designet på OnePlus 5

OnePlus' produktchef går til tasterne og brokker sig over, hvordan folk kritiserer designet på OnePlus 5 på baggrund af lækkede billeder.

OnePlus-produktchef forsvarer designet på OnePlus 5

Selv om den kommende topmodel OnePlus 5 først afsløres den 20. juni, har et lækket pressefoto og billeder af topmodellen fra OnePlus selv ført til kritik fra OnePlus-tilhængere, som ikke just er imponerede over udviklingen på designfronten.

Kritikken lyder først og fremmest på, at OnePlus 5 er åbenlyst inspireret af iPhone 7 Plus med nærmest samme konstruktion, former og placering samt udforming af dual-kameraet på bagsiden. Det har fået OnePlus’ produktchef i Kina, Liu Zuohu, til tasterne på den kinesiske spørgsmål og svar-hjemmeside Zhihu. Det skriver hjemmesiden GizChina.

Læs også: OnePlus deler foto af OnePlus 5

I opslaget på hjemmesiden har produktchefen beklaget sig over, at man ikke kan bedømme designet ud fra de nuværende billeder, blandt andet fordi todimensionale billeder af telefonen ikke yder dens kurver, fornemmelse i hånden og byggekvaliteten retfærdighed.

Når du først får telefonen i hånden, er det muligt at skelne dens kurver og komplicerede designlinjer fra andre smartphones (læs: iPhone 7 Plus og Oppo R11), lyder det endvidere ifølge GizChina. I opslaget kommer han også ind på det omdiskuterede kamerasetup på bagsiden, hvor de to sensorer stikker en anelse ud fra bagsiden. Enten måtte OnePlus gå på kompromis med kamerakvaliteten ved at gøre brug af mindre kamerasensorer, eller også måtte telefonen blive tykkere, fortæller produktchefen.

OnePlus 5
Foto: OnePlus

Til slut afslutter han sin forsvarstale med at nævne, hvordan brugernes reaktioner var på de lækkede billeder, der florerede af OnePlus 3 inden den officielle afsløring. Her erindrer Liu Zuohu, at folk også var hurtige til at kalde designet grimt og kedeligt (men endte med at kunne lide det), da den kinesiske godkendelsesinstans TENAA afslørede billeder af telefonen før tid.

Læs også: OnePlus 5 afsløres den 20. juni ved event i Danmark

Har OnePlus’ produktchef ret i sin pointe om, at folk er for hurtige til at kritisere designs ud fra lækkede billeder, eller er kritikken berettiget med OnePlus 5? Fortæl meget gerne, hvad du synes, i en kommentar nedenfor.