OnePlus rykker OnePlus 6T-event til den 29. oktober

Både Apple og OnePlus har inviteret til event den 30. oktober med en times forskel. Det får nu OnePlus til at rykke datoen for sin OnePlus 6T-event.

OnePlus rykker OnePlus 6T-event til den 29. oktober

Det var meningen at OnePlus skulle annoncere den kommende OnePlus 6T den 30. oktober, men denne dato er nu rykket til den 29. oktober. Det skriver OnePlus i et blogindlæg.

Årsagen til det pludselige ændring skyldes, at Apple i torsdags annoncerede et iPad- og MacBook-event, som også finder sted den 30. oktober. Det gav OnePlus sved på panden, og i flere timer diskuterede producenten internt, om de skulle holde fast i deres event den 30. oktober, eller om de var nødsaget til at finde en anden dato.

Læs også: OnePlus 6T får dedikeret kamerafunktion til bedre billeder i lav belysning

OnePlus endte med at give sig, fordi de godt kunne regne ud, at Apples annonceringer vil tiltrække så stor en opmærksomhed, at det ville gå ud over interessen for OnePlus kommende 6T-model. OnePlus’ event kommer derfor til at finde sted den 29. oktober klokken 16 dansk tid, mens Apples event fortsat finder sted den 30. oktober klokken 15 dansk tid.

I de foregående uger har det været muligt at købe en billet til OnePlus’ event i New York City, så man kan opleve præsentationen i virkeligheden. Den pludselige ændring af datoen giver flere udfordringer for dem, som allerede har bestilt flybilletter og hotel. Derfor tilbyder OnePlus gratis at dække omkostningerne for dem, som er nødt til at ændre i deres planer.

Læs også: Officielt: OnePlus 6T rammer butikkerne den 6. november

Det er ikke første gang, at OnePlus ændrer i datoen for denne 6T-event. Pressemateriale fra Amazon viste, at det oprindeligt var planen at præsentere telefonen den 17. oktober, men producenten endte altså med at melde datoen den 30. oktober ud, som så nu er blevet til den 29. oktober.

OnePlus 6T
Foto: Phonearena.com

Fingeraftrykslæser indbygget i skærmen

Den nye OnePlus 6T vil byde på et design, der i høj grad minder om forgængerens design, og umiddelbart vil specifikationerne også være meget lig dem i OnePlus 6.

Den største nyhed bliver en fingeraftrykslæser, der er indbygget i skærmen samt et mindre hak i toppen af skærmen. OnePlus ventes også at fjerne porten i bunden til tilslutning af hovedtelefoner, hvilket dog giver plads til et større batteri. Softwaren får også en større opdatering med en helt ny brugerflade, og der kommer flere nye features i OxygenOS. Det ventes, at prisen ryger en lille smule i vejret, ligesom det var tilfældet med OnePlus 5T i forhold til OnePlus 5.